![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
pokemondan saat!!
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
öncelikle hayırlısı olsun da daha da açıklayıcı olursan sewiniriz. ürün fiyatı kargo v.s.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
Alınan Ürün: Seiko Mens Chronograph Flightmaster Pilot Watch Snd255
Ürün Fiyatı: 88$(direk al fiatı) Satıcı:POKEMONyu Gönderi Cinsi: Hava Yolu Kargo Tipi: Küçük Kutu Kargo Ücreti:16$ Ücret Bildirimi:normal gerçek bildirimi yapldı(100 euroyu geçmio die hiç kasmdım) Geliş Süresi: 9 gün Hangi Yol İle Aldığı: PTT Opsiyonel Açıklamalar Gümrük Problemi: Yok PTT Problemi: Yok Diğer Problem & Aksaklıklar: Yok Tavsiyeler:For ever pokekonyu ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
bu pokemonyunun sattıgı saatler gercekten orjınalmı yoksa orjınale en yakın sahtelerden mı?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye ül-Zebellah
|
%100 orjinal üründür. Zaten açıklamalarını okumanız yeterlidir orada herşeyi beirtiyor şayet aklınızdaki soruları satıcıya danışabilirsiniz en yetkili cevabı alırsınız
|
|
|
#6 |
|
Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
% 100 orjinal evet.Ama seikolar hakkında soru sordum ,neden orjinal kutuları yok diye?Çok kaliteli seiko modellerinin çoğunu orjinal kutusuz olarak satıyor,dedi ki üretici firmadan öyle geliyor falan.Bu konuda daha detaylı bilgisi olan varsa ,bizimle bilgisini paylaşabilirse sevinirim.
|
|
|
#7 |
|
Üye ül-Zebellah
|
duyduğum kadarıyla seiko un ihrac fazlası modellerini satıyor o yüzden olsa gerek kutuları ve garantileri yok
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|