![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alınan Ürün: RAYMOND WEIL BAYAN SAATİ
Ürün Fiyatı: 75GBP *Açık arttırmayla alındı* Satıcı: POKEMONYU Gönderi Cinsi: Hava Yolu Kargo Tipi: Küçük Kutu Kargo Ücreti: 20 GBP Ücret Bildirimi: 100 EURO Geliş Süresi: 5 gün Hangi Yol İle Aldığı: FEDEX Opsiyonel Açıklamalar Gümrük Problemi: Yok Diğer Problem & Aksaklıklar: Yok Tavsiyeler: Her zamanki gibi yine pokemonyu ![]() ----------------------------------------------------------- Alınan Ürün: 8 GB USB BELLEK Ürün Fiyatı: 39USD *Açık arttırmayla alındı* Satıcı: OCEAN_INT Gönderi Cinsi: Hava Yolu Kargo Tipi: Zarf Kargo Ücreti: 11 USD Ücret Bildirimi: 10 USD Geliş Süresi: 15 Hangi Yol İle Aldığı: PTT Opsiyonel Açıklamalar Gümrük Problemi: Yok Diğer Problem & Aksaklıklar: Yok Tavsiyeler: Bir ara not registered oldu ama hiç bir sorunum olmadı. ----------------------------------------------------------- Alınan Ürün: 4 GB MP4 PLAYER Ürün Fiyatı: 44 GBP *Açık arttırmayla alındı* Satıcı: MIDALAP Gönderi Cinsi: Hava Yolu Kargo Tipi: ZARF Kargo Ücreti: FREE Ücret Bildirimi: 20 USD Geliş Süresi: 15 Hangi Yol İle Aldığı: PTT Opsiyonel Açıklamalar Gümrük Problemi: Yok Diğer Problem & Aksaklıklar: Yok Tavsiyeler: Harika bir alışverişti. ----------------------------------------------------------- Alınan Ürün: USB VAKUM KLAVYE TAMİZLEYİCİSİ Ürün Fiyatı: 0,99 USD *Açık arttırmayla alındı* Satıcı: GOT_GIFT Gönderi Cinsi: Hava Yolu Kargo Tipi: ZARF Kargo Ücreti: 10 USD Ücret Bildirimi: 0,99 USD Geliş Süresi: 7 GÜN Hangi Yol İle Aldığı: PTT Opsiyonel Açıklamalar Gümrük Problemi: Yok Diğer Problem & Aksaklıklar: Yok Tavsiyeler: Çok hızlı geldiğine sevindim düzgün bir satıcı
HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK Gelen Ürünlerim TIKLAYINNNNN Paypal Üyelik DETAYLI ANLATIM Gümrük AYRINTILARI Örnek ingilizce ÇEVİRİLER Bu mesaj en son " 08-18-2006 " tarihinde saat 10:08 AM itibariyle okay2 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
güle güle kullan abi şu usb vakum klavye temizleyicisi ne iş abi sen kendine mi aldın nası bi şey bu yaaa link felan war mı ben baktım ama
![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
özel mesajına bak
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
ooo hayırlı satışlar
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
İyi günlerde kullanın.. Şu paypal i halletsek de, biz de siftah yapabilsek...
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
Midalap'ın fiyatları güzel ama Feedback'lere bakınca hoş olmayan şeler var. 1-2 kişi 4 GB'lıkların 2 GB olduğunu firmware ile 4 GB gösterildiklerini yazmış. Ürünü hiç alamayanlar var, bozuk çıkanlar, şarj olmayanlar. Keza Driver CD'si virüslüymüş...
Sizin ürün nasıl? 4 GB veri atabildiniz mi? |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
akşam dener haber veririm genelde ürünleri pek açmıyorum direk satıyorum hatta az önce bu ürünü sattım alan bakalım ne dicek?
|
|
|
|
#8 |
|
Süper Moderatör
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
Hayırlı olsun.
|
|
|
#9 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|