Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Saat
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 08-21-2008, 02:16 AM   #11
BMW
Üye

BMW kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2008
Ünü: BMW is on a distinguished road

ebaydeki saatler o sitedekilerle aynı fiyatta demek çoğu replika ebaye saat konusunda güvenmiyorum
BMW is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski Dün, 01:03 AM   #12
dejampe
Kallavi Üye

Giriş: Feb 2007
Ünü: dejampe is on a distinguished road

bir dakka yav bu konu çok ciddi...şimdi bu pokemonyu ve premierworld denen kullanıcılar bu saatlerimi satıyo ki ya... replika saatler içinde pulsar yok o da seikonun markası o zaman pulsar alalım :P
dejampe is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski Dün, 02:55 AM   #13
ciggsboy
Üye ül-Zebellah

ciggsboy kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2008
Ünü: ciggsboy is on a distinguished road

yanılmıyorsam pulsar sahtesini yapcak kadar pahalı bi marka diil
yani bu collezione un replikasını yapmaya benzer
sahtesinin maliyeti orjinalden pahalı olur
Eski Dün, 08:13 AM   #14
dejampe
Kallavi Üye

olsun en azından seiko kadar kaliteli. pulsar mekanizması tamamen seiko sadece marka parası olmadığından ucuz yoksa kalite seikoyla aynı... ona bakarsanız dieselde pahalı saat değil ama adam yapmış replikasını...

ayrıca dün biraz araştırdım... pokemonyu ve premierworldün saattığı saatlerin %90'ı 2-3 yıl öncesinin modelleri sanırım ucuzluk nedeni bu .... o kadar kişi saat almış en azından bir kişi mutlaka anlardı sahte sattıklarını
Eski Dün, 10:37 AM   #15
CEMOLTU
Üye

CEMOLTU kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2007
Ünü: CEMOLTU is on a distinguished road

Alıntı:
dejampe tafarından gönderildi
olsun en azından seiko kadar kaliteli. pulsar mekanizması tamamen seiko sadece marka parası olmadığından ucuz yoksa kalite seikoyla aynı... ona bakarsanız dieselde pahalı saat değil ama adam yapmış replikasını...

Muhtemelen arkadaşın dediği doğru , büyük markalar modellerinde fiyatları aşağı çekemediklerinden alt gelir düzeyindeki kişilere de hitap etmek amacıyla
fiyat farklılaştırması yoluna giderler. Bunun örneklerini beyaz eşya piyasasında
ülkemizde de görmek mümkün. ar..lik / ar..ton gibi !

( bakınız avatar resmi )
CEMOLTU is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski Dün, 12:31 PM   #16
dejampe
Kallavi Üye

arkadaşlar bilen biri işin erbabı yokmu aranızda ... pokemonyu ve premierworldden şimdiye kadar kendime 20 den fazla saat aldım bunlar yoksa kaliteli birer taklitmi ???? çok moralim bozuldu o bahsedilen siteyi görünce... biri içime su serpsin ağlıycam heee
Eski Dün, 01:17 PM   #17
ciggsboy
Üye ül-Zebellah

ciggsboy kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2008
Ünü: ciggsboy is on a distinguished road

işin erbabı diilim ancak bu kadar uçuk satış rakamlarına ulaşmış satıcıların ben replika satcaklarını zannetmiyorum.zaten satsalarda ebayde bu kadar uzun yıllar barınabilceklerini sanmıyorum.
forumda da çok fazla alan oldu ve bayiden onaylatanlarda bolca mewcut.
daha hiç sahte diyeni görmedim.
ancak sahte bile olsa orjinalinden hiçbir farkı yoq diye düşünüyorum
bugün doların bile birebir aynısı yapılıyorsa saatin 1e1 replikasını yapmakta mümkün.
bu arada pulsarlada ilgili olarak çok iyi bildiğim bir marka diil ancak gittigidiyorda 30-40ytlden satılıyor diye hatırlıyorumdiesel in bu kadar ucuz bi modelini hiç görmedim
Eski Dün, 02:49 PM   #18
samanosuke
Üye

samanosuke kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2006
Ünü: samanosuke is on a distinguished road

ben almıştım babama gayet güzel bir sorunla karsılaşmadım ama satılan modeller eski galiba hiç turkiyede göremedim
Eski Dün, 03:45 PM   #19
dejampe
Kallavi Üye

Alıntı:
samanosuke tafarından gönderildi
ben almıştım babama gayet güzel bir sorunla karsılaşmadım ama satılan modeller eski galiba hiç turkiyede göremedim

evet orası öyle... mesela 15 gün önce premierworld den bir citizen aldım... 2006 yılına ait bir model... sanırım ucuzluk nedeni bu... inşallah orjinaldir... hoş 3 yıl önce aldığım ilk seikomu pokemonyudan almıştım hala tıkır tıkır çalışıyor
Eski Dün, 09:01 PM   #20
MUJIM
Taze Üye

Giriş: Aug 2008
Ünü: MUJIM is on a distinguished road

ya a.q bu adamlar iyi hoşta çok fazla kargo istiyolar küçük bişeye ama bende alıcam bu arada pokemonyu dışında başka kim var gönül rahatlıyla alacağım satıcı ?
MUJIM is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık