Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Saat
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 05-18-2008, 04:18 PM   #1
akinakdemir
Kallavi Üye

Giriş: May 2008
Ünü: akinakdemir is an unknown quantity at this point

citizen saat , fiyat performans yorumlarınızı bekliyorum

selam arkadaşlar.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...:B:BCA:US:1123
den citizen saat aldım 80 dolara. sizce iyi bir fiyat mı? citizen saatler hakkında pek bir bilgim yokta.
akinakdemir is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-18-2008, 11:17 PM   #2
izmir07
Aşmış Üye

izmir07 kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2008
Ünü: izmir07 is on a distinguished road

Alıntı:
akinakdemir tafarından gönderildi
selam arkadaşlar.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...:B:BCA:US:1123
den citizen saat aldım 80 dolara. sizce iyi bir fiyat mı? citizen saatler hakkında pek bir bilgim yokta.
Bence iyi bir fiyat. Ben bir aralar saat satıcılığı da yapmıştım. Zaten pokemonyudan bu ürün hep bu fiyatlarda kalır. Satıcı da sağlam biliyorsundur zaten. Hayırlı olsun...
izmir07 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-18-2008, 11:23 PM   #3
akinakdemir
Kallavi Üye

Giriş: May 2008
Ünü: akinakdemir is an unknown quantity at this point

eyv kardeşim. sonunda cevap veren biri çıktı

yu grand complication yazmış ama bu alet grand complicationun yanından bile gecmıyor, araştırdım modelleri. quartz makine, normal chronolardan pek bir farkı yok , eco drivesız vs. ben rengine tav oldum sadece

ebay italia da 42.5 euroya satılmış bu alet herhalde mınımumda bu kadardır.

urunu kullandıysan nasıl bişi bilgi verir misin?

ayrıca tr de satış fiyatı ne olabilir?
akinakdemir is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-19-2008, 12:07 AM   #4
izmir07
Aşmış Üye

izmir07 kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2008
Ünü: izmir07 is on a distinguished road

Alıntı:
akinakdemir tafarından gönderildi
eyv kardeşim. sonunda cevap veren biri çıktı

yu grand complication yazmış ama bu alet grand complicationun yanından bile gecmıyor, araştırdım modelleri. quartz makine, normal chronolardan pek bir farkı yok , eco drivesız vs. ben rengine tav oldum sadece

ebay italia da 42.5 euroya satılmış bu alet herhalde mınımumda bu kadardır.

urunu kullandıysan nasıl bişi bilgi verir misin?

ayrıca tr de satış fiyatı ne olabilir?
42.5 euro yani $66 dolar demek evet oldukça uygunmuş. Rengine tav olman güzel Ben GittiGidiyora falan vermiştim birkaç citizen saat ama daha çok swatch ve en çok da adidas, nike saatlerle uğraşmıştım. Evet saat mükemmel bir şey değil ama citizen saatler gerçekten sağlam saatler. Ve genelde alıcısını birebir karşılıyor çünkü kiminin zevkine uyuyor kimininkine uymuyor. Ben alıp satmam mesela bu modeli. Evet ecosu falan yok bu modelin. Zaten bilgin olsun diye söylüyorum, bir daha saat alırken çok dikkatli ol çünkü çalışmayan göstergelere bile chrono denebiliyor. Ve daha da fazla özellikler falan yazıyorlar. Bunu çoğu satıcı yapıyor. Zaten signapurdan alacaksan ya capitalmal ya da pokemonyu kaliteli satıcılar... Ürünü kullanmadığım için söyleyeceklerim bu kadar kardeş Daha fazla bilgisi olan arkadaş var ise yorumlarını bekleriz...
izmir07 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık