![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
citizen saat , fiyat performans yorumlarınızı bekliyorum
selam arkadaşlar.
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...:B:BCA:US:1123 den citizen saat aldım 80 dolara. sizce iyi bir fiyat mı? citizen saatler hakkında pek bir bilgim yokta. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Aşmış Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
eyv kardeşim. sonunda cevap veren biri çıktı
![]() yu grand complication yazmış ama bu alet grand complicationun yanından bile gecmıyor, araştırdım modelleri. quartz makine, normal chronolardan pek bir farkı yok , eco drivesız vs. ben rengine tav oldum sadece ![]() ebay italia da 42.5 euroya satılmış bu alet herhalde mınımumda bu kadardır. urunu kullandıysan nasıl bişi bilgi verir misin? ayrıca tr de satış fiyatı ne olabilir? |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Aşmış Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Ben GittiGidiyora falan vermiştim birkaç citizen saat ama daha çok swatch ve en çok da adidas, nike saatlerle uğraşmıştım. Evet saat mükemmel bir şey değil ama citizen saatler gerçekten sağlam saatler. Ve genelde alıcısını birebir karşılıyor çünkü kiminin zevkine uyuyor kimininkine uymuyor. Ben alıp satmam mesela bu modeli. Evet ecosu falan yok bu modelin. Zaten bilgin olsun diye söylüyorum, bir daha saat alırken çok dikkatli ol çünkü çalışmayan göstergelere bile chrono denebiliyor. Ve daha da fazla özellikler falan yazıyorlar. Bunu çoğu satıcı yapıyor. Zaten signapurdan alacaksan ya capitalmal ya da pokemonyu kaliteli satıcılar... Ürünü kullanmadığım için söyleyeceklerim bu kadar kardeş Daha fazla bilgisi olan arkadaş var ise yorumlarını bekleriz...![]() |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|