Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Saat
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 05-09-2008, 12:42 PM   #1
erkan77
Taze Üye

Giriş: May 2008
Ünü: erkan77 is on a distinguished road

3 adet Seiko

Selam;
E baydan pay pal aracılığıyla Premierworld'den 3 tane seiko satın aldım. Gift yazmasını ve aynı pakete koymasını istedim. Ve beklemeye başladım. İki gün önce durup dururken bana mail yolladı. Her hangi bir sorun olmadığını dükkanının kapandığını ancak benim saatleri gönderdiğini Ebay ile arasındaki sorunu halledeceğini söyledi. Tracking id istedim bir gün sonra gönderdi. Tracking id ile arama yapınca çıkan sonuç şu;
1.
Sevk Edildi İSTANBUL / UPİM İSTANBUL / BÜYÜKÇEKMECE, 00170
07/05/2008 11:29:39
2.
Teslim Alındı İSTANBUL / KIRAÇ DAĞITIM MERKEZİ Giden Servisi
08/05/2008 08:50:46
3.
Dağıtıcıya Teslim Edildi, İSTANBUL / KIRAÇ DAĞITIM MERKEZİ, 140
08/05/2008 10:30:20

rr912198693sg

Sorun şu ben ankarada oturyorum. Postam neden kıraç dağıtım merkezi istanbul da dağıtıcıya teslim ediliyor?
Yoksa tracking id yanlışmı?
Bu başkasına ait bir gönderimi?
Şüphlenenmemin sebebi dediğim gibi premierworld artık e bayda listelenmiyor. Dükkanı da kapanmış satışları durdurulmuş. Acaba beni kandırmaya mı çalışıyor? Oyalama taktiğimi bu?
Yardımlarınızı bekliyorum...
erkan77 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-10-2008, 01:55 AM   #2
sucveceza
Taze Üye

sucveceza kullanıcısının avatarı

Ünü: sucveceza is on a distinguished road

adetli ürünlerde sorun çıkmıyormu benim bildiğim adetli ürün olduğu anlaşılırsa sorun büyük olur
sucveceza is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-10-2008, 02:14 AM   #3
tunaangin
Kallavi Üye

Giriş: Dec 2007
Ünü: tunaangin is on a distinguished road

Wink

Alıntı:
sucveceza tafarından gönderildi
adetli ürünlerde sorun çıkmıyormu benim bildiğim adetli ürün olduğu anlaşılırsa sorun büyük olur
paketlenişe bağlıdr..
mesela ben endonezyalı bir arkadaştan (ebaydan değil) 20 tane bl-5C nokia pili aldım paketledi yolladı direk elime geldi 7 günde

hatta isteyene 10 liradan(7.5 dolar) satabilirim test ettim A kaliteler 5 gün gidiyor B kaliteleri henüz test etmedim

nasıl gönderdiğine gelince uyank içinde çeşitli şekilde süngerler koymmuş beyaz X-ray da tuhaf gösterince ürünlerde bitişik oluca geçir gitsin demişler heralde
tunaangin is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-12-2008, 12:09 AM   #4
kebuter
Üye

Giriş: Apr 2008
Ünü: kebuter is on a distinguished road

Alıntı:
erkan77 tafarından gönderildi
Selam;
E baydan pay pal aracılığıyla Premierworld'den 3 tane seiko satın aldım. Gift yazmasını ve aynı pakete koymasını istedim. Ve beklemeye başladım. İki gün önce durup dururken bana mail yolladı. Her hangi bir sorun olmadığını dükkanının kapandığını ancak benim saatleri gönderdiğini Ebay ile arasındaki sorunu halledeceğini söyledi. Tracking id istedim bir gün sonra gönderdi. Tracking id ile arama yapınca çıkan sonuç şu;
1.
Sevk Edildi İSTANBUL / UPİM İSTANBUL / BÜYÜKÇEKMECE, 00170
07/05/2008 11:29:39
2.
Teslim Alındı İSTANBUL / KIRAÇ DAĞITIM MERKEZİ Giden Servisi
08/05/2008 08:50:46
3.
Dağıtıcıya Teslim Edildi, İSTANBUL / KIRAÇ DAĞITIM MERKEZİ, 140
08/05/2008 10:30:20

rr912198693sg

Sorun şu ben ankarada oturyorum. Postam neden kıraç dağıtım merkezi istanbul da dağıtıcıya teslim ediliyor?
Yoksa tracking id yanlışmı?
Bu başkasına ait bir gönderimi?
Şüphlenenmemin sebebi dediğim gibi premierworld artık e bayda listelenmiyor. Dükkanı da kapanmış satışları durdurulmuş. Acaba beni kandırmaya mı çalışıyor? Oyalama taktiğimi bu?
Yardımlarınızı bekliyorum...

Aynı sorun bendede devam ediyor neden kapandı dükkan birde dispute açmalımıyız ?
kebuter is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-12-2008, 02:10 PM   #5
erkan77
Taze Üye

Ünü: erkan77 is on a distinguished road

Nihayet kabus bitti saatler sağ sağlim elime geçti. Darısı diger arkadaşların başına...
erkan77 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-25-2008, 02:02 AM   #6
murad1
Taze Üye

murad1 kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2008
Ünü: murad1 is on a distinguished road

Alıntı:
erkan77 tafarından gönderildi
Nihayet kabus bitti saatler sağ sağlim elime geçti. Darısı diger arkadaşların başına...

Bu satıcıda seikonun son modelleri var mı?
murad1 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-25-2008, 02:41 AM   #7
izmir07
Üye ül-Zebellah

izmir07 kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2008
Ünü: izmir07 is on a distinguished road

Alıntı:
murad1 tafarından gönderildi
Bu satıcıda seikonun son modelleri var mı?
Evet var hocam. Aynı zamanda capitalmal ve pokemonyu satıcıları da seiko için önerilir.

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık