![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
sipariş vereceğim bi yardım
arkadaşlar sanla kartımın limiti 380 ytl ye düştü saat sipariş vereceğim bu akşam ama saatin fiyatı 260$+31$ yani şimdiki kurla 375 falan yapıyor ama bankalar kur hesabını nasıl yapıyor bi bilginiz varmı paypalin çekeceği para benim limiti geçerse ne olur? sizce ne yapayım?
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
sanal kartın limiti olmaz. ayrıca online işlemler sayfasından kaç dolar olduğuna bakabilirsin.
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
var işte arkadaşım uzun hikaye.. nerden bakabilirim anlamadım?
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
garantinin ise online işlem yapılan sayfada dolar ve euro olarak hesaptaki paranın tutarı yazıyo.
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
finansınki benimki...sence ne yapayım?alsam geçermi 380ytlyi?senin garanti sayfasından 291$ ın tutarına bi bakar mısın?
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
zaten geçerse alışveriş yapamazsın.
|
|
|
|
#7 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Hocam bu saat gümrükten gecermi benzer bir ürün bende alicagim 260 + 28 dolara denk gelicek gümrükte sorun yaşarmiyim ankara da bir üniversitenin yurdun da kaliyorum model seiko nun sporturalarindan
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|