![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
3 adet Seiko
Selam;
E baydan pay pal aracılığıyla Premierworld'den 3 tane seiko satın aldım. Gift yazmasını ve aynı pakete koymasını istedim. Ve beklemeye başladım. İki gün önce durup dururken bana mail yolladı. Her hangi bir sorun olmadığını dükkanının kapandığını ancak benim saatleri gönderdiğini Ebay ile arasındaki sorunu halledeceğini söyledi. Tracking id istedim bir gün sonra gönderdi. Tracking id ile arama yapınca çıkan sonuç şu; 1. Sevk Edildi İSTANBUL / UPİM İSTANBUL / BÜYÜKÇEKMECE, 00170 07/05/2008 11:29:39 2. Teslim Alındı İSTANBUL / KIRAÇ DAĞITIM MERKEZİ Giden Servisi 08/05/2008 08:50:46 3. Dağıtıcıya Teslim Edildi, İSTANBUL / KIRAÇ DAĞITIM MERKEZİ, 140 08/05/2008 10:30:20 rr912198693sg Sorun şu ben ankarada oturyorum. Postam neden kıraç dağıtım merkezi istanbul da dağıtıcıya teslim ediliyor? Yoksa tracking id yanlışmı? Bu başkasına ait bir gönderimi? Şüphlenenmemin sebebi dediğim gibi premierworld artık e bayda listelenmiyor. Dükkanı da kapanmış satışları durdurulmuş. Acaba beni kandırmaya mı çalışıyor? Oyalama taktiğimi bu? Yardımlarınızı bekliyorum... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
adetli ürünlerde sorun çıkmıyormu benim bildiğim adetli ürün olduğu anlaşılırsa sorun büyük olur
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
mesela ben endonezyalı bir arkadaştan (ebaydan değil) 20 tane bl-5C nokia pili aldım paketledi yolladı direk elime geldi 7 günde hatta isteyene 10 liradan(7.5 dolar) satabilirim test ettim A kaliteler 5 gün gidiyor B kaliteleri henüz test etmedim ![]() nasıl gönderdiğine gelince uyank içinde çeşitli şekilde süngerler koymmuş beyaz X-ray da tuhaf gösterince ürünlerde bitişik oluca geçir gitsin demişler heralde ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Aynı sorun bendede devam ediyor neden kapandı dükkan birde dispute açmalımıyız ? |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Nihayet kabus bitti saatler sağ sağlim elime geçti. Darısı diger arkadaşların başına...
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Bu satıcıda seikonun son modelleri var mı? |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Aşmış Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]()
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|