![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
ebayden guess saat aldım!!!!!!
Gönderi İstanbulda görünüyor ne zaman elime ulaşır?
-------------------------------------------------------------------------------- Barkod Numarası Giriniz. 0001 07/07/08 20:49 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir Item Received in good condition 0002 08/07/08 13:46 Insert item into bag (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi(Giden) Item Received in good condition 0003 10/07/08 04:37 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi ISTANBUL ULUSLARARASI POSTA ISLEME Item Received in good condition ptt uluslararası gönderi takipte bu yazıyor.Ama yurt içi aramaya EC997997674US numarasını yazdığımda cevap alamıyorum.Gelen saat ve üzerinde hediye-25dolar gibi ibareler yazdırttım sizce gümrüğe takılırmı ? Elime(İzmire) ne zaman gelmiş olur??? USPS te kullandığım seçenek express mail international |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Saat geldi !
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=190233111254
ayın 7sinde aldım bugün elime ulaştı.Satıcı gerçekten çok ilgili davrandı her soruma anında blacberry sinden cevap yazdı. Üzerini hediye ve 35dolar olarak işaretlemiş hiçbir problem yaşamadım.timecollections satıcısını mutlaka tavsiye ediyorum arkadaşlar |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
teşekkürler |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|