![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
skynet_sg den Saat Alan Arkadaş Var mı?
arkadaşlar skynet_sg den Saat Alan Arkadaş Var mı?
Singapurdaki Bu satıcı sannırım gerçekten de güvenilir. sorun olacağını sanmıyorum. genelde Casio satıyor.%99,1 güvenirliliği var. 1 tane saati best offer yoluyla kazandım. 142 dolarlık casio bana yaklaşık 102 dolara filan gelecek. Türkiyede aynı saat 190 ytl civarında. satıcının profili burada: http://myworld.ebay.com/skynet_sg/ Üstelik Dhl Registered Global Mail ile Singapur"dan gönderim yapabiliyormuş. Açıklama bölümüne öyle yazmış. Ben de ödemeyi yaptım ve DHL Global Mail ile göndermesini söyledim. bakalım saat bi gelsin. görüşlerimi arkadaşlarla paylaşacağım. eğer memnun kalırsam Casio Aşıklarına tavsiye edebilirim beklemedeyiz. Kod:
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
arkadaşlar ürünüm bu gün kargolandı fakat DHL Global Post ile gönderememiş. söylediğine göre DHL post Türkiyede direk aktarma yapmıyormuş. DHL elemanları kargoyu kabul etmemişler.
onun yerine singapur' a ait speed post (EMS) ile göndermiş mesaj attı. tracking numarasını hemen yazdı. ödeme yaptıktan 8 saat sonra ürününüz kargoya verildi mesajı geldi. 24 saat sonra internetten takip edebilirsiniz deniliyor. bilgilendirmelere devam edeceğim. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
selamlar. ödemeyi paypal ile yaptım. 102 dolar ödedim. gümrük sorunu çıkmaması için "please mark as the item gift ve please write items value only 15 $ on the shipping bill" yazdırdım. zaten gümrüğe takılmaz çünkü saat 80 dolar. imkanı yok. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
skynet_sg den aldığım Casio Edifice Saatim 4 tam Günde Geldi!
skynet_sg den aldığım Casio Edifice EF514-SP- 1A Saatim tam 4 Günde Geldi!
![]() arkadaşlar 10 martta kargoya verildi. dün elime ulaştı. 4 gün gibi hızlı bir sürede gelmesi beni çok mutlu etti. (postacının eve getirmesini beklemedim. gidip ptt den kendim teslim aldım. evim ptt ye çok uzak biraz gecikebiliyordu o yüzden kendim teslim aldım.) kargo ücreti 22 dolar. ve ptt internet sitesinden takip edebiliyorsunuz. biraz düşeş oldu best offer yoluyla kazandım. tavsiye edebilirim. casio saatlerle ilgilenen arkadaşlar göz atsınlar. linki: http://myworld.ebay.com/skynet_sg/ iyi geceler. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|