Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum
En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Saat
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 03-04-2008, 02:59 AM   #1
spiderbote
Taze Üye

Giriş: Mar 2008
Ünü: spiderbote is on a distinguished road

acillllll 2 ayrı ürün aldım aynı gun kazandım pokemondan

2 ayrı ürün aldım aynı gun kazandım pokemondan birini odedim digerinide aynı kargoyla gondermesini nasıl yapabilirim hani daha ucuz olsun diye acil yardım lutfen 2. henuz odemedim yokmu yardım

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...EOIBSA:US:1123
ödedim

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=270214329449

daha odemedim
spiderbote is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-04-2008, 11:30 AM   #2
jokerrr
Kallavi Üye

jokerrr kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2007
Ünü: jokerrr is on a distinguished road

diğerinin kargo ücret, 28 dolar olarak görünecektir.onu 12 dolar yap ve öde.ve hemen sonra pokemonyuya mesaj at 2 saati bir yolla diye.ıkı saatın kargosuna toplamda 28+12 odeyeceksın.
jokerrr is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-04-2008, 11:35 AM   #3
spiderbote
Taze Üye

Giriş: Mar 2008
Ünü: spiderbote is on a distinguished road

Alıntı:
jokerrr tafarından gönderildi
diğerinin kargo ücret, 28 dolar olarak görünecektir.onu 12 dolar yap ve öde.ve hemen sonra pokemonyuya mesaj at 2 saati bir yolla diye.ıkı saatın kargosuna toplamda 28+12 odeyeceksın.
neyse bu kez olan oldu aldım artık en azından gumruk endişem kalmadı bir dahakine iyi akıl o olayı paypal odeme sırasında kargonun altındaki bosluktan yapıoz sanırım..

bu arada fiyatları nasıl iyi almısmıyım
birde bu elemana maili nasıl atıyoruz ?
bu adamın msn adresi yokmudur olsa bence kafadan anlasılabilir

Bu mesaj en son " 03-04-2008 " tarihinde saat 11:39 AM itibariyle spiderbote tarafından düzenlenmiştir....
spiderbote is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-20-2008, 04:22 PM   #4
phokaia
Taze Üye

Giriş: Apr 2007
Ünü: phokaia is on a distinguished road

fiyatları gayet normal saatlerin güzel hayırlısı olsun ayrıca mesaj atmak için Ask seller a question kısmından mesaj atabilirsin msn adresinin olup olmadığı hakkında bilgim yok
saygılarımla
phokaia is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-20-2008, 07:32 PM   #5
mahoni38
Üye

Giriş: Jan 2008
Ünü: mahoni38 is on a distinguished road

saatler güzelmiste pahali yani ucuzda benim bütcemi aşıyor öğrencilik iste ama cok hosuma gitti hediye ederseniz yok demem yani
hayırlı olsun kardes ben misal bi satıcıdan 9 dolardan 3 oyun aldım ebay kendi bi link cıkardı ordan ödedim 10X3 ödeyeceğimde 15 ödedim acayip ucuza geldi oyunlar hemde pro street timeshift ve dead men. isimli populer ve benim hasta oldugum oyunlardi İ love iyibey. i love ebay..
mahoni38 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık