![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
timeparadise'dan saat alan var mı acaba??
Arkadaşlar herkese selam dün gece saat sayfalarında dolanırken bitmekte olan bir açık arttırmaya düşük fiyatlı diye bir teklif edeyim dedim ve ihale bende kaldı
satıcı timeparadise ödeme hemen yaptım faka şimdi merak ediyorum acaba daha önce bu satıcıdan saat alan veya bir şikayeti olan var mı çünkü pek rastlamadım da burda sadece sayfa başında alınabilecek kişiler arasında ismi var buyrun bakmak isterseniz linki http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...MEWN:IT&ih=011 |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Çok iyi bir satıcıdır 6 adet saat aldım hiç sorun yaşamadım ortalama 14 günde elinde olur. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
çok teşekkür ederim ilgine inşallah seninkiler gibi sorunsuz bir şekilde elime ulaşır
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
tavsiye etmem
1 adet alırsan tek pakette tavsiye ederim ama çok üründe tavsiye etmem yüzde 99 gümrüge takılıyor paketleri 90 dolar yazacam demesine ragmen çakallık yapıp 200 dolar yazıyor bilerek .
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
timeparadise
timeparadise den ayın 16sında üç saat açıkarttırması kazandım ve aynı gün sorunsuz bir şekilde paypal dan ödemesini gerçekleştirdim.
ürün kazandığımda kendisinden otomatik olarak mailime invoce geliyor. paypaldan ödenemeyi gerçekleştirdiğim de de otomatik teşekkür geldi. ve hatta bana feedback olarak 3 tane "mükemmek kullanıcı, yok süper adam, yok efendim çok hızlıymışım" falan gibi otomatik mesajlar göndermiş. yalnız bir sorun var. ürünün açık arttırmasına girdiğim günden beri (belki 14 belki 15 ocak) şahsına attığım mesajlara ve sayfasında vermiş olduğu maillere hiç cevap vermedi. şimdi, adam powerseller; adamın üç kağıtçı olup olmadığını sormuyorum. benim derdim şu. satıcının rating inde her kategorisi %98 in üzerinde (communication dahil) . - acaba diyorum, bir şekilde benim mesajlarım mı ulaşmıyor yoksa adam mesajlara cevap mı vermiyor? daha önce bu satıcıdan alışveriş yapanlar kendisi ile irtibata geçebildi mi? bunu merak ediyorum. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
hala merak ediyorum
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Bir Hafta Sonra Tracking Number Geldi.
Ama Hala Mesajlarima Ve Maillerime Cevap Vermiyor. Ilginçç |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
bende saat aldım ayın 4 ünde ödedim ayın 14 ünde gönderdi.10 gün sabah akşam mesaj attım ne zaman gönderiyon falan diye adamdan ses seda yok sonunda paramı geri öde bak şikayet edecem falan demeye başladım.işte en sonunda ayın 14 ünde tek pakette bir saatten 2 adet gönderdi.90 dolar işaretle dedim hediye falan yaz yaptım dedi ama hiç kanım ısınmadı bu adama.ürünler de kesin gümrüğe takılacak 250 dolar ödedim valla.bi daha bu adamdan hayatta ürün almam.pokemonyu baba varken bu adamlara gerek yok.pokemonyu yu nasıl özledim keratayı yaw burnumda tütüyor...
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Banned
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
bende ondan seiko honda aldım. kargoya verileli 1 hafta oldu. benim bütün sorularıma çok iyi cevap verdi. hep alttan aldı. faturayı düşük göstereceğim. hediye olarak göndereceğim dedi.
bana süper bi satıcı gibi göründü. saat elime geçince yorumlarımı eklerim. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Shipment Collection: Fri, Jan 18, 2008
Registered Article No: RR912488347SG Confirmation Address: http://www.singpost.com/ra/ra_article_status.asp Ben beklemeye devam ediyorum hala. sorgulama yaptığımda "RA Number : RR912488347SG Date of Posting : 21 Jan 2008 Source : REGISTERED MAIL SECTION Target : ISTANBUL, TURKEY Despatch Number : 4009 Latest Status : ITEM DESPATCHED TO OVERSEAS Date of Transaction : 21 Jan 2008 History : 21 Jan 2008 ITEM DESPATCHED TO OVERSEAS" yani açık bişey yok. gönderilmiş ama nerde, ne zaman ulaşacak, hangi safhada? bilinmez yani. biz de bekliyoruz. bir taraftan da gümrüğe takılır mı diye endişe ediyoruz? |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|