Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Saat
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 09-11-2007, 01:05 PM   #1
ogg
Taze Üye

Giriş: Jun 2007
Ünü: ogg is on a distinguished road

timeparadise'dan saat alan var mı acaba??

Arkadaşlar herkese selam dün gece saat sayfalarında dolanırken bitmekte olan bir açık arttırmaya düşük fiyatlı diye bir teklif edeyim dedim ve ihale bende kaldı satıcı timeparadise ödeme hemen yaptım faka şimdi merak ediyorum acaba daha önce bu satıcıdan saat alan veya bir şikayeti olan var mı çünkü pek rastlamadım da burda sadece sayfa başında alınabilecek kişiler arasında ismi var buyrun bakmak isterseniz linki http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...MEWN:IT&ih=011
ogg is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-11-2007, 01:46 PM   #2
huseyin
Taze Üye

Giriş: Apr 2007
Ünü: huseyin is on a distinguished road

Alıntı:
ogg tafarından gönderildi
Arkadaşlar herkese selam dün gece saat sayfalarında dolanırken bitmekte olan bir açık arttırmaya düşük fiyatlı diye bir teklif edeyim dedim ve ihale bende kaldı satıcı timeparadise ödeme hemen yaptım faka şimdi merak ediyorum acaba daha önce bu satıcıdan saat alan veya bir şikayeti olan var mı çünkü pek rastlamadım da burda sadece sayfa başında alınabilecek kişiler arasında ismi var buyrun bakmak isterseniz linki http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...MEWN:IT&ih=011

Çok iyi bir satıcıdır 6 adet saat aldım hiç sorun yaşamadım ortalama 14 günde elinde olur.
huseyin is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-12-2007, 12:28 AM   #3
ogg
Taze Üye

Giriş: Jun 2007
Ünü: ogg is on a distinguished road

çok teşekkür ederim ilgine inşallah seninkiler gibi sorunsuz bir şekilde elime ulaşır
ogg is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-09-2007, 04:44 AM   #4
kadiryildiz84
Taze Üye

Giriş: Jan 2007
Ünü: kadiryildiz84 is on a distinguished road

tavsiye etmem

1 adet alırsan tek pakette tavsiye ederim ama çok üründe tavsiye etmem yüzde 99 gümrüge takılıyor paketleri 90 dolar yazacam demesine ragmen çakallık yapıp 200 dolar yazıyor bilerek .
kadiryildiz84 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-17-2008, 08:00 PM   #5
rutharneg
Taze Üye

Giriş: Jan 2008
Ünü: rutharneg is on a distinguished road

timeparadise

timeparadise den ayın 16sında üç saat açıkarttırması kazandım ve aynı gün sorunsuz bir şekilde paypal dan ödemesini gerçekleştirdim.

ürün kazandığımda kendisinden otomatik olarak mailime invoce geliyor. paypaldan ödenemeyi gerçekleştirdiğim de de otomatik teşekkür geldi. ve hatta bana feedback olarak 3 tane "mükemmek kullanıcı, yok süper adam, yok efendim çok hızlıymışım" falan gibi otomatik mesajlar göndermiş.

yalnız bir sorun var. ürünün açık arttırmasına girdiğim günden beri (belki 14 belki 15 ocak) şahsına attığım mesajlara ve sayfasında vermiş olduğu maillere hiç cevap vermedi.

şimdi, adam powerseller; adamın üç kağıtçı olup olmadığını sormuyorum. benim derdim şu. satıcının rating inde her kategorisi %98 in üzerinde (communication dahil) . - acaba diyorum, bir şekilde benim mesajlarım mı ulaşmıyor yoksa adam mesajlara cevap mı vermiyor?

daha önce bu satıcıdan alışveriş yapanlar kendisi ile irtibata geçebildi mi? bunu merak ediyorum.
rutharneg is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-18-2008, 12:40 PM   #6
rutharneg
Taze Üye

hala merak ediyorum
Eski 01-22-2008, 09:54 AM   #7
rutharneg
Taze Üye

Bir Hafta Sonra Tracking Number Geldi.
Ama Hala Mesajlarima Ve Maillerime Cevap Vermiyor.
Ilginçç
Eski 01-25-2008, 12:38 AM   #8
soledas
Taze Üye

Giriş: Nov 2007
Ünü: soledas is on a distinguished road

bende saat aldım ayın 4 ünde ödedim ayın 14 ünde gönderdi.10 gün sabah akşam mesaj attım ne zaman gönderiyon falan diye adamdan ses seda yok sonunda paramı geri öde bak şikayet edecem falan demeye başladım.işte en sonunda ayın 14 ünde tek pakette bir saatten 2 adet gönderdi.90 dolar işaretle dedim hediye falan yaz yaptım dedi ama hiç kanım ısınmadı bu adama.ürünler de kesin gümrüğe takılacak 250 dolar ödedim valla.bi daha bu adamdan hayatta ürün almam.pokemonyu baba varken bu adamlara gerek yok.pokemonyu yu nasıl özledim keratayı yaw burnumda tütüyor...
soledas is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-05-2008, 01:36 PM   #9
hasanvanli
Banned

Giriş: Dec 2007
Ünü: hasanvanli is on a distinguished road

bende ondan seiko honda aldım. kargoya verileli 1 hafta oldu. benim bütün sorularıma çok iyi cevap verdi. hep alttan aldı. faturayı düşük göstereceğim. hediye olarak göndereceğim dedi.
bana süper bi satıcı gibi göründü. saat elime geçince yorumlarımı eklerim.
hasanvanli is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-06-2008, 11:48 AM   #10
rutharneg
Taze Üye

Shipment Collection: Fri, Jan 18, 2008
Registered Article No: RR912488347SG
Confirmation Address: http://www.singpost.com/ra/ra_article_status.asp

Ben beklemeye devam ediyorum hala.

sorgulama yaptığımda

"RA Number : RR912488347SG
Date of Posting : 21 Jan 2008
Source : REGISTERED MAIL SECTION
Target : ISTANBUL, TURKEY
Despatch Number : 4009
Latest Status : ITEM DESPATCHED TO OVERSEAS
Date of Transaction : 21 Jan 2008
History :
21 Jan 2008 ITEM DESPATCHED TO OVERSEAS"

yani açık bişey yok. gönderilmiş ama nerde, ne zaman ulaşacak, hangi safhada? bilinmez yani. biz de bekliyoruz.

bir taraftan da gümrüğe takılır mı diye endişe ediyoruz?
rutharneg is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık