Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Saat
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 02-26-2008, 11:25 PM   #1
kemal48
Taze Üye

Giriş: Feb 2008
Ünü: kemal48 is on a distinguished road

Sony Ericsson MBW-100

Arkadaslar bu saati almak istiorum 2gündür forumları okuyorum hic bir sey anlamadım dogrusu.Şimdi bunu alsam orjinal kutusunu attırsam sigara paketi büyüklügünde biseyin icine koydursam gümrüge yinede takılırmı ufacık saat:S alıcıyla konussam 100doların alltında bir teklifte alsam saati sonra baska bir teklif sunsa ordan alsam asıl parayı. gümrük cok uzak bana gümrüge hic gitmesem o saate ne olur geri gidermi pek cok soru var bu saati alsam kaca patlar:

Saat budur arkadaslar:http://cgi.ebay.com/SONY-ERICSSON-MBW-100-Bluetooth-ANTEPRIMA-ITALIANA_W0QQitemZ110102180028QQihZ001QQcategoryZ1 15569QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQ_trksidZp1638.m118.l 1247QQcmdZViewItem
kemal48 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-27-2008, 12:39 AM   #2
mustafa86
Üye ül-Zebellah

mustafa86 kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2007
Ünü: mustafa86 is an unknown quantity at this point

Send a message via Skype™ to mustafa86
Alıntı:
kemal48 tafarından gönderildi
Arkadaslar bu saati almak istiorum 2gündür forumları okuyorum hic bir sey anlamadım dogrusu.Şimdi bunu alsam orjinal kutusunu attırsam sigara paketi büyüklügünde biseyin icine koydursam gümrüge yinede takılırmı ufacık saat:S alıcıyla konussam 100doların alltında bir teklifte alsam saati sonra baska bir teklif sunsa ordan alsam asıl parayı. gümrük cok uzak bana gümrüge hic gitmesem o saate ne olur geri gidermi pek cok soru var bu saati alsam kaca patlar:

Saat budur arkadaslar:http://cgi.ebay.com/SONY-ERICSSON-MBW-100-Bluetooth-ANTEPRIMA-ITALIANA_W0QQitemZ110102180028QQihZ001QQcategoryZ1 15569QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQ_trksidZp1638.m118.l 1247QQcmdZViewItem

bu bildiğin telefon gümrükte telefon özelliğini anlamayıp geçirebilirler ama bu seferde sen telefonu kullanamazsın.

Ayak yürür,atar yürek, zaman çatar gömer kürek ve her bilek düser yere.
mustafa86 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-27-2008, 06:34 PM   #3
kemal48
Taze Üye

nasıl telefonu kullanamam
kemal48 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-27-2008, 10:49 PM   #4
mustafa86
Üye ül-Zebellah

Alıntı:
nasıl telefonu kullanamam

kayıtsız telefonlar kayıt edilmediği zaman kullanılan hat telefonun kullanılmasına izin verilmiyor. yurt dışından bu şekilde geln telefonların pasaporta işlenmesi gerek.

Eski 02-28-2008, 12:08 AM   #5
kemal48
Taze Üye

Ama bu telefon diil.Özellikleri telefonla saati bluetotle senkronize edilio sonra telefona cagrı yada msj geldiginde uyarıyo seni ekranda kimin aradıgını kimin msj gönderdigini görebiliosun ve cagrıları red edebiliosun ayrı bir özelligide mp3 dinlerken ses ayarları yada sarkı degistirmeyide becerio baska bir özelligi yok bide saat olarak kullanıon hehesence sorun cıkaarmı:S ben hic bişi almadım ebaydan.zor zar üye oldum satıcıya neler demem gerek takılmaması icin:S
Eski 02-28-2008, 12:15 AM   #6
mustafa86
Üye ül-Zebellah

Alıntı:
Ama bu telefon diil.Özellikleri telefonla saati bluetotle senkronize edilio sonra telefona cagrı yada msj geldiginde uyarıyo seni ekranda kimin aradıgını kimin msj gönderdigini görebiliosun ve cagrıları red edebiliosun ayrı bir özelligide mp3 dinlerken ses ayarları yada sarkı degistirmeyide becerio baska bir özelligi yok bide saat olarak kullanıon hehesence sorun cıkaarmı:S ben hic bişi almadım ebaydan.zor zar üye oldum satıcıya neler demem gerek takılmaması icin:S

ürünün özelliklerinde gsm yazıca hat kullanıyo zannettim dediğin gibiyse sorun olmaz ama ürünün faturasını isterler %25 vergiyle alırsın gümrükten. tabi takılırsa.

Eski 02-28-2008, 12:20 AM   #7
kemal48
Taze Üye

Son 1 soru tamam gümrüge takıldı diyelim ben mugladayım gümrük yok gitmemde imkansız peki benim yerime birisi gitse alabilirmi sadece benimmi gitmem gerekio:S
Eski 02-28-2008, 03:08 AM   #8
lambirt2
Üye

lambirt2 kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2007
Ünü: lambirt2 is on a distinguished road

Alıntı:
Son 1 soru tamam gümrüge takıldı diyelim ben mugladayım gümrük yok gitmemde imkansız peki benim yerime birisi gitse alabilirmi sadece benimmi gitmem gerekio:S
Muğla' daki gümrüğün senin postanendir.
lambirt2 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık