![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
14 şubat için planlamıştım ama biraz geç kaldı ürün. tahminimden uzun sürdü kargosu. Link ödemeyi paypalda register olmadan yaptım. kabul etti. model = DKNY Ladies' Black Watch with Gem-Cut Crystals NY3926 satıcı=qwatchaccessories kargo = priority mail ile brooklyn den sure = yaklasik 16 gun fiyat = 150 usd ( korgo dahil ) getirilis cinsi = kapiya kadar imzayla teslim .gümrükte takılmadı. gift isareti = var Türkiye mağaza fiyatı 436 ytl . bana butun masrafları dahil 182 ytl ye geldi. Ürünü aldıktan sonra ne tracking istedim nede başka bir şey söyledim. hepsini kendi kendine yapıp bana mail ile bildirdi. zaten otomatik bir mail sistemi var. her adımda size haber veriyor. Satıcıya yazdığım ilk mail burda belki yardımcı olur. Hello, i want to buy this item (#120116233427 DKNY NY3926). But i have a few request FOR SHİPPİNG: Would you please mark this item as a Gift and declare a price as 70USD on the receipt and label ?. Could you don't let any receipt or price label in the box? if these requests are OK for you. i will pay with paypal. thanks, best regards. Ürüne 70 usd yaz dedim. Vur dedik öldürmüş 25 $ yazmış sağ olsun ![]() Ürünü aldıktan sonra da bir tesekkur maili attım ![]() Hi SHAH , i have just receved my watch in good condition. and also it works .you mind your business.thanks a lot. i left feedback. i will advise you to my friends. see you in next shop . (see you in next shop lafı biraz yalan olmuş olabilir ) sonuç olarak taviye ederim. ![]() Bu mesaj en son " 02-22-2008 " tarihinde saat 12:57 PM itibariyle canizmir tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
|
hayırlı olsun
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|