![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Premierworld' Den Aldiğim Saat Geldi.diğeri Yolda
Arkadaşlar primierworld'en aldığım saat sipariş verdiğim andan itibaren 11 günde bugün geldi.Saatin markası Seiko SND255. Çok harika bir saat.Tekrardan 1 hafta önce yine bir sipariş daha vermiştim.O da bugün 13:56 itibariyle Türkiye'ye giriş yapmış.Bu saat de yine aynı model.Bunu satmayı düşünüyorum.Hani ebaydan saat almayı düşünüp de alamayanlar için bilgi olsun bir bakıma da.Bu saati 88+28=116 $ aldım.(Yaklaşık olarak 150 ytl.)Bunu isteyen arkadaşa 175 ytl ye verebilirim.İsterseniz saate bir bakın derim.2 gün sonra saat elimde olur.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
gittigidiyora bakmadan saat alma eger satmak istiyorsan cünkü daha ucuza satılıyo bu saat |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
güle güle kullan. ben de aynı kişiden saat almak istiyorum. sana saat ne tip kargoyla geldi biraz anlatırmısın.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Normal bir kutuda geldi. 11 günde geldi.Kutunun boyutları15x15x15
hiçbir problem olmuyor.Ben 10 gün aralıklarla 3 tane getirttim.Postayı bilmiyorum. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
primierworld ten saat alacak arkadaşların dikkatine!!!
arkadaşlar bu singapurlu kardeşten bir süredir saat almaktayım bugüne kadar da hiç yamuğunu görmemiştim ta ki iki çok güzel saati çok uygun fiyata alana kadar aldığım saatlerden biri seiko scuba diğeride seiko kusurat neyse problemi yazayım ben ürünleri iki iki alır ödemelerini öyle yaparım bu aldığım saatleridinde ödemesini yaptım ve beklemeye başladım aradan 20 gün geçipte gelmeyince kardeşimize mesaj attım saatler gelmedi lütfen kargo no diye o da bir numara verdi ve bu numaraya göre saati aldığımı iddaa etti fakat verdiği numara o saatlerden önce aldığım saatlerin kargo kutusunda yazan numaydı bunu bildirdim öyle şey olamaz dedi tekrar numara verdi fakat buda daha önce gelen başka bir kutuya aitti. kardeşimize dispute açacağımı bildirdim cevap çıkmadı bende dispute açtım ama hakkını vermek lazım dürüst insanmış 3 gün içerisinde parayı iade etti kıssadan hisseye gelince bu kardeşimizle birden fazla kez alışveriş yapıyorsanız kargo kutularını atmayın ama bilerek ama bilmeyerek göndermediği ürünü göndermiş gibi gösterebiliyor sonra mağdur olmayın ben kutuyu atmış olsaydım ikiyüzkusur dolar buharlaşacaktı benden küçük bir tavsiye saygılarımla |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|