![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
ebayde bir türk saat satıcısı
arkadaşlar ebayda, almanyada lagerwelt adında dükkanı olan bir türk var.
çok güzel saatler var.tavsiye derim... ben 5 tane saat aldım... http://stores.ebay.com/Lagerwelt |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
hayırlı olsun.inceleyelim bakalım vatandaşın storesini
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
1 yılda 112 negative feedback hic fena diil,arkanıza bakmadan kacın derim,valla sahsen 2 olumsuz puanı olandan bı tek kurusluk alısverıs yapmam,mılletın canını yakan benım de canımı yakar
tabı can yakmada mıllıyet ayrımı yapıyorsa bılemem aa bu turkmus dur buna yapmıyım der mı acaba![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
5 saat siparişini nsaıl verdiniz? Gümrükte kalmaz mı?
Ben çekiniyorum da.![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
gecen gun 3 adet seiko aldm avpime gumruge girmisti gittim ordan 1.35 kurus odeyerek aldim sorun olmadi |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Saatleri nasıl gösterdiniz? Gümrüğe sadece takılanlar için mi gidiliyor? Kusura bakmayın yeniyimde, tam ayrıntıları anlayamadım hala şu gümrüğün. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
benide gümrüğe takıldı.1.30 ytl verdim çıkardım.gerçi ben saatleri 2 şer 2şer göndertmiştim..
saatte gümrük problem çıkarmıyor.eğer 100 euronun altındaysa değeri zaten direk eve yolluyorlar.birde ağırlığının 580 gr ın altında olması lazım... |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
slm
Alıntı:
arkadaslar 12 ayda 7bin küsür satis yapmis 120 negatif öyle cok kötü bir durum degil!e daha az olsa tabii daha iyiydi ama bu da fena degil.satici sonucta almanya`da ve almanlari memnun etmek inanin kolay degildir!paket bile yirtik gelse wallaha yazarlar hemen negativ Bewertung(feedback) bu arada ben kadal,araniza yeni katildim ... selamlar
|
|
|
|
#9 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
merhaba
doğru almanları memnun etmek hiç kolay değil..nayn ve şayze deyip duruyorlar...
saatleri nasıl buldunuz.sizce değer mi?yorumlarınızı bekliyorum... dün jacques cantani marka saatim geldi çok güzel bir saat...ekskavatör paleti gibi kordonu var.kasasıda dehşet ötesi.. iyi alışverişler |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
tamam ingilizce biliyosunuz çok güzel ama lütfen türkçe yazalım... negative feedback değil olumsuz yorum olmalı bence... yanılıyomuyum ? Türküz ve Türkiye de yaşıyoruz |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|