![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
%30 komisyon veririm istanbul tercihim
arkadaşlar ebayden masa saati tarzında bir saat almak istiyorum kız arkadaşıma 4 marta kadar...bana bu saati alan dostuma fazla değil ama %30 komisyon vermeye razıyım...
istanbul içi olursa elden alacağım saati saatin buy it now fiyatı 40 dolar civarı kargoyla beraber 85ytl ye geliyor sizden bu saati 110ytl ye almaya razıyım ilgilenenler için mailim ozkanozden86@hotmail.com sorular için burdan da yazabilirsiniz ürün linki:http://cgi.ebay.com/Time-Machine-Rol...QQcmdZViewItem veya item number:130193071181 |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Banned
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Dediğiniz tarihe yetişmez arkadaşım bu ürün.Siz niye almıyorsunuz.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
arkadaşlar verdiğim linkte 6-10 gün diyor en ucuz kargo ile... ben niye almıyorum sorusuna gelince ebayden hiç alışveriş yapmadım çok araştırdım herşeyini ama insanda biraz cesaret olması gerekiyor keşke o cesaret bende olsa da burada bu konuyu açmasam ama verdiğim komisyon az olmakla beraber bunu daha çok iyilik için yapacak arkadaşlar arıyorum verdiğim komisyonu da emeğinin karşılığı bir hediye olarak düşünün ve lütfen yardım edin arkadaşlar... |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#5 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
mart hocam... bunu bana getirirsen büyük sevaba girersin arkadaşım öyle komisyon istemem demekle de olmaz bu iş ben bu yükün altından kalkamam paramı almasan da en az bi yemeğimi yiyeceksin ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
saat çok güzel. param olsaydı bende alırdım sevgililer günü için gerçekten çok hoş ya içim kaldı walla. Kız arkadaşının çok sevineceği kesin...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
incelerken dikkatimi çekti bu saat nasıl çalışıyor? Satıcı açıklamasında "With its custom acrylic display case and ultra-modern design, Time Machine is destined to become the centerpiece of any room or office and will entertain and amaze for years! Battery operated with an AC Adapter jack. 4 C batteries not included."
yazmış yani bataryasız göndercek peki biz nerden bulcaz ki bataryasını??? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
1 haftaya turkiyeye getiririm urununu.sevgililer gununde verebilirsin
.msn den goruselimeggcomdrives@hotmail.com |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Bu ürün Turkıyede satılıyor ve ithalatcısı yakın arkadasımdır. İsterseniz o kadar beklemeye gerek yok. Hemen yarın kargolarım. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
arkadaşlar herkesin kendine göre şartı var herkes kendi şartını yazarsa ya burda yada özelden ve ilini yazarsa daha kolay anlaşabliriz sanıyorum teşekkürler...
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|