![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
ebayden acık artırma ile saat getirenler
merhabalar,
ebay'den açık artırma ile saat getirenler olarak mükemmel bir teklifim var. birbirimizin teklif verdiği saatlere teklif vererek lütfen fiyatları artırmayalım. özellikle pokemonyu ve premierworld'ün satışlarında. lastagainankara tavuzdavut atlantisargos thinkhappy kurtmustafa bagıslar(ebay nikini bilmiyorum) mutlaka daha cok kişi vardır ama eklerseniz güzel olur. inanın kazanan biz olacağız. bu önerimi beğenirseniz, bir mail grup kurarak, türkiye'de ne yapmamız gerektiği ile ilgili ortak bir tavır belirleyebiliriz. saygılarımla, denizfenerbahce. her tür mailiniz için denizfenerbahce@gmail.com |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
mantik gusel ama cakal dolu ebay sırf eglemcesine arttirmaa giden bile varmid bi arkadasim soylemisti bana o dedigin mantiklida acik arttirma hikaye bence bi sekilde bi fiyata gidiyo saat fazlasi eksiginde cok oluyo anlyacagin
sırf biz turkleri alsak adamin biriyle kapistik gecen gun 58 dolardi 5 dakka kala bi ben bi o derken 20 sn ye kala adam birakti arrtirmayi bi baktim sıfır alisveris adam yuzunden 10 15 dolar zarara girdim |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
arkadaşlar eğer açıkarttırmanın bitmesine 20 veya 30 sn kala teklif verirseniz sisizn için avantajlı olur. hem daha önce teklif veripte ürünün fiyatını boşyere yükseltmiş olmassınız..tabi bu ne kadar sizin elinizde orası ayrı ama en azından sizin verdiğiniz teklifler kadar fiyat düşsse bile kardır derim..]
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|