Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum
En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Saat
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 01-28-2008, 11:22 PM   #1
denizfenerbahce
Taze Üye

Giriş: Jan 2008
Ünü: denizfenerbahce is on a distinguished road

ebayden acık artırma ile saat getirenler

merhabalar,
ebay'den açık artırma ile saat getirenler olarak mükemmel bir teklifim var. birbirimizin teklif verdiği saatlere teklif vererek lütfen fiyatları artırmayalım. özellikle pokemonyu ve premierworld'ün satışlarında.

lastagainankara
tavuzdavut
atlantisargos
thinkhappy
kurtmustafa
bagıslar(ebay nikini bilmiyorum)

mutlaka daha cok kişi vardır ama eklerseniz güzel olur.

inanın kazanan biz olacağız.

bu önerimi beğenirseniz, bir mail grup kurarak, türkiye'de ne yapmamız gerektiği ile ilgili ortak bir tavır belirleyebiliriz.

saygılarımla, denizfenerbahce.
her tür mailiniz için denizfenerbahce@gmail.com
denizfenerbahce is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-29-2008, 02:36 AM   #2
avare26
Üye

Giriş: Oct 2007
Ünü: avare26 is on a distinguished road

mantik gusel ama cakal dolu ebay sırf eglemcesine arttirmaa giden bile varmid bi arkadasim soylemisti bana o dedigin mantiklida acik arttirma hikaye bence bi sekilde bi fiyata gidiyo saat fazlasi eksiginde cok oluyo anlyacagin

sırf biz turkleri alsak adamin biriyle kapistik gecen gun 58 dolardi 5 dakka kala bi ben bi o derken 20 sn ye kala adam birakti arrtirmayi bi baktim sıfır alisveris adam yuzunden 10 15 dolar zarara girdim
avare26 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-23-2008, 04:23 AM   #3
getlan
Taze Üye

Giriş: Mar 2008
Ünü: getlan is on a distinguished road

arkadaşlar eğer açıkarttırmanın bitmesine 20 veya 30 sn kala teklif verirseniz sisizn için avantajlı olur. hem daha önce teklif veripte ürünün fiyatını boşyere yükseltmiş olmassınız..tabi bu ne kadar sizin elinizde orası ayrı ama en azından sizin verdiğiniz teklifler kadar fiyat düşsse bile kardır derim..]
getlan is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık