![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
yeni saat kazandimda simdi uygun fiyati sizce onu sorim dedim
satici= pokemon
kargo= 28 amerikan dolari saat bu ismi modeli = SEIKO MENS CHRONOGRAPH FLIGHT PILOT WATCH OYSTER SND193 fiyati 70 amerikan dolari = ![]() ![]() fiyati uygunmu sizce baslik da anlamizlik vs olabilir saat su an gece 4 acik arttircam die 4 ettim saati neyse sonunda aldim ![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
55-60 dolar cıvarınada alabılırdın bu saatı.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
aradasim vala 5 gundur gece gunduz acik arttimadayim bu saati 80 den asagi gormedim ne nerden 55 60 e alabilecegimi soylersen bi tane daha alcam onu o zaman ordan alirim |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
hocam bu saat sana 95 dolara mal oldu.yanı yaklasık 110 ytl ye.Bu saatten gittigidiyorda 2 adet var 80 ve 119 ytl fıyatları.Ebaydan alacağına ordan al.hem 10 gun beklemezsın hemde gumruge takılacakmı dıye strese gırmezsın.gg daki satıcılarda ebaydan alıyorlar zaten bu saatleri.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2007
Ünü:
![]() |
moral bozmak gibi olmasın ama
http://cgi.ebay.com/SEIKO-MENS-CHRON...QQcmdZViewItem pokemonyudan 45 $ a alan da var ortalama fiyatının üzerinde almışsınız yine de tecrübe olmuş oldu sizin için alacağınız saatlerin fiyatı hakkında bilgi sahibi olmak için en azından ne kadara gidiyor piyasa araştırması yapın eski biten ürünlere ve ortalama ne kadara satıldığına bakın ondan sonra kargo ücretini de kontrol ederek hepsi ayno kargo fiyatı vermiyor çünkü saati ucuz verip kargodan kar edebiliyor bütün bunları araştırıp da teklif verin derim. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
olsun saat gercekten hosuma gitmisti vala 20 40 lira falz olsun muhim degil ama bu tecrube oldu bana ben ayakkabi ve mp4 palyer baska bisey almamistim simdiye kadar
AV.. ilk alisverisimde dede 30 lira ya amerika n futbol topu almistim 10 lira miy acik artirmada oyle kalmis ben 30 a aldim |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
benimkinin aynisi 80 ytl ye gitti gidiyorda ama daha 1 hafta var 2 ye katlnamasi muhtemel gozukuyo nese aldim artik
![]() herkes iyi alisverisler iyi gecelr |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Banned
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
sen ii etmişsin boşver. eğer sevdiysen saati 5-10 dolar çok önemsiz bi rakam. güle güle kullan |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|