![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Evet arkadaşlar pokemonyudan sipariş ettiğim ilk saatim bugun itibari ile elime ulaşmış bulunuyor. İlk alışverişim olduğundan biraz heyecan biraz stres ve acaba gümrüğe takılırmı, sonra fatura vergi harç vs uğraşırmıyım, paket pttde kaybolur mu, ya geldiğinde evde olmaz isem, ürün geri gönderilirse vs. gibi daha önce yaşanmış bir sürü soru oluşmuştu kafamda.
Ayın 4ünde kargoya verilen ürün 12sinde İstanbul Anadolu Yakası PTT dağıtım merkezinden alındı. Onların getirmesini beklemedim, garanti olsun diyerek kendim gittim aldım. Riskli bir oyundu ve ben kazandım. Darısı başınıza... Ürün : seiko men daytona racer chronograph SND383 Fiyatı ebay de 79$ ila 99$ arasında satılmakta. http://cgi.ebay.com/NEW-SEIKO-DAYTON...QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.com/SEIKO-MENS-DAYTO...QQcmdZViewItem |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
|
güle güle kullan hayırlı olsun
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Buarada arkadaşlar diğer saatimde yolda geliyor.
İsteyene bu daytona racerı satabilirim. Bu saati almak isteyen olup da ebayi riskli görenlere ist. içi elden teslim, şehir dışı kargo ile gönderebilirim. Detaylar için özelden görüşelim. Amacım bu işin ticareti değil, hemen hemen aldığım fiyata vereceğim. Olmadı gittigidiyor yapabilirim. Bilginize. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
gule gule kullan benimkini gonderdimi bilmiyom aldim ama
maillerde yok daha ![]() umarim benimkide gelir |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Banned
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Hayılı olsun arkadasm... Bende saat alıcam sızın sattıgınız saatın lınkıen bakabılırmıyım belkı alabılırım. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
walla arkadaşlar yeni sipariş verdiğim saatimi daha çok beğendiğim için
bu yedekte kalacak. evde boş boş duracağına almak isteyen birine satabilirim diyorum. hani ebayden bu saati almak isteyipte alamayan olur, öyle birine. maliyetine satıcam, ticaret değil amacım. gittigidiyorda açtım ürünü satışa (Seiko Daytona Racer 109.90ytl) satışla ilgili soruları özelden alalım, burası satış yeri değil. kirletmeyelim forumu herkese iyi alışverişler |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|