![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
hep aynı modeller birkaç saat hatta dakika ile sürülüyor. garip!!
benim takibimde de premierworld sanki daha ucuz gibi idi 10-15dolar kadar. genele bakmak lzm tabii, benim dediğim 3 bilemedin 4 ürün için geçerli. arkadaşlar bu pokemonyu kardeşimiz tracking yolluyormu? bana dediği registered airmail ile yolladığı. ama tracking vs. verdiği yok. 12-15 gün süre söyledi. ne dersiniz? |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 |
|
Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
selam
Heyecen yapma ben de ilk alış-verişimde böyleydim ama 8 günde saatim gelince ola budur dedim.
![]()
|
|
|
#13 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
pekala premierworld tracking number yolluyormu? |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2007
Ünü:
![]() |
Yolluyor benimki fedex le gelmişti 5 günde sorunsuz takip ediyorsun ama bizim Türkiye'deki amcamlar anlık güncellemedigi için saat geldikten 2 gün sonra görüyorsun teslim bilgisini. Türkiye'deki gelişmeleri yani ülkeye girişinden sonra güncellemeler yavaş
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
premierworld ve pokemonyu ebay daki kaliteli saat satıcılarıdır.her iki satıcıda benzer ürünleri satmaktadır.bir satıcıda $60 a satılan saat diğerinde $50 dolara satılabilmektedir.beğendiğiniz saati takip ederseniz ideal satış fiyatından $10-$20 daha az odeyip saati alabilirsiniz.bu tamamen sizin sabrınıza ve performansınıza kalmış.iki satıcıda siz soylemesenız bile hediye olarak işaretlıyor ve değerini $90 gosterıyor.kargonun elinize geçmesi 8-10 gun surer.istenildiği taktirde bellı bır mıktar kargo farkı odeyerek fedex ilede ürünü alabılırsınız(ancak tavsıye etmıyorum gumrukte sorun olursa hayatınızdan bezersınız).
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
pokemonyu tracking no veriyor.
ödemeden 2 gün sonra kargoya verildi. kargodan 4 gün sonra trye giriş yaptı. Gerisini tabii ki takip edemiyoruz ![]() İstanbul posta işlemeye girişinden kaç gün sonra istanbul içi adrese teslim olur? evde kimse olmaz ise kağıt bırakıyorlar mı acaba? Bırakmıyorlar ise nereyi arayıp öğrenebilirim gelip de döndüğünü? |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|