![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
Seiko Mens Arctura Kinetic Chronograph Watch Snl003p1
Ürün & Kargo Bilgileri
Alınan Ürün: SEIKO MENS ARCTURA KINETIC CHRONOGRAPH WATCH SNL003P1 Ürün Fiyatı: 214 USD *Açık arttırmayla alındı* Satıcı: "Efsane satıcı POKEMONYU" Gönderi Cinsi: Air Mail (Hava Yolu) Kargo Tipi: Koli Kargo Ücreti: 35 USD Ücret Bildirimi: 90 USD Gönderi Statüsü: Fedex ambalajında 90$ lık İnvoice vardı gift ibaresi görmedim. Geliş Süresi: 3 gün Hangi Yol İle Aldığı: Fedex Opsiyonel Açıklamalar Gümrük Problemi: Yok PTT Problemi: Yok Diğer Problem & Aksaklıklar: Yok Tavsiyeler: Satıcı, düşük ücret bildiriminde bulundu. ![]() Bu mesaj en son " 07-27-2006 " tarihinde saat 01:29 PM itibariyle iyibey tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
Güle Güle Kullan.. Süper Saat.. 60 Dolar Ucuza Almıssın. Buy it Nowda 270 Dolar.
Ayrıca Ayrıntılı Sekilde Önerdigim Formatı Kullandıgın Icın Tesekkur Ederim.. Bu mesaj en son " 07-19-2006 " tarihinde saat 09:25 PM itibariyle BLaCKBoaRD tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Hayırlı olsun..
Tek öğrenmek istediğim %100 orjinalliğini kontrol ettirdin mi?Bunu çok merak ediyorum...
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
hayırlı olsun bende aldım ama 1,5 aydır gelmedi
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Güle güle kullanın, güzel saat.
|
|
|
#6 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
İyi günlerde kullanmanı dileği ile..
![]()
|
|
|
#7 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Herkese teşekkürler divxplanet'den sonra en çok takıldığım site burası oldu artık buarada saat 100% orginal kimsenin kuşkusu olmasın saatin gerçektende işçiliği,görünüşü tek kelimeyle süper diyebilirim.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
seiko saat
whitedragon arkadasım bana yardımcı olurmusun 72 usd lik bir saat var bu saati almamda bana yardımcı ol lutfen yardımlarını beklıyorum.satıcı pokemoyu guvendıgın kısı ingilizcem yok yapamıyorum kafayı yıycem
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Dostum ilk önce beğendiğin ürünün linkini görmemiz lazım beğendiğin ürünün sayfasına gir ve sağ üst kişide Item number:xxxxxxxxxx numarasını söyleyebilirmisin.
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
seiko
Alıntı:
saatin modeli:SEIKO CHRONOGRAPH GOLD SS MARINE BLUE DIAL WATCH SND123 Item number: 270012738535 |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|