![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
yeni üye oldum saat satın almak istiyorum yardım pls
alacagım ürünün linki şu : http://cgi.ebay.com/SEIKO-MENS-CHRON...QQcmdZViewItem
yalnız daha yenı uye oldum ebay a. odemeyı kartla mı yapacagım ?satın aldıgım ürün için kimle nasıl irtibata geçecegım ? cok acıl yardım pls |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
öncelikle forumu ve özellikle sabit başlıkları oku. ebay nedir paypal nedir öğren action nedir bid nedir buy now nedir bi öğren öncelikle senin bu adresteki ürün açık arttırma usulü yani iihaleye giriyorsun en yüksek teklif ihale süresi sonunda kimde kalırsa o ödemeyi yapıp alır. ihale süresi bittiğinde ürüne en yüksek fiyatı sen verdiysen ürünü almaya hak kazanmışolursun. ihaleyi kazanırsan sana mail gelecek sendekolayca ödeme yapacaksın. gelen maillerde ve o saatin sayfasında gerekliaçıklamalar olacak . |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
evet satıcı güvenilir gibi görünüyo ama ilk alışveriş yapacaksan paypal e üye üye olmadan hiçbir işe kalkma forumu biraz karıştır kolyca paypal e üye olursun kolay gelsin
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
ok.
paypal e uye olacagım k.kartı sıfremı verecegım. daha sonra bu parayı cekecekler. pekı bu urun ne kadar zamanda elıme ulasır ?
bu urunden 2 adet kalmıs ve sadece 1. sat 40 dk sonra kapanıyo sımdı gırsem mı ? daha sonra bu urunu aynı fıyata bulabılırmıyım? |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
avele etme her gün bisürü çıkartıyor. okusen fprumu |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
bi saat almak istiyorum ama dogru zamanı bekleyecegım.
tavsiyelerinize uyacagım arkadaslar. mustafa86 kardeş msn adresini eklesem olur mu cevaplar geç geliyorda |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
kardes pazartesınden sonra bende saat alıcam.Beraber adım adım uygularız.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Ok. isim neydi senın panıkatak ?
|
|
|
#9 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
bende almayi düşünüyom ama kargo parasi cok geliyo
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
arkadaşlar en az 1 hafta iyi takip edip irdelemek gerekiyor ebayi.
artırmaları takip edin. özellikle son 1 dakika da 50 dolarlık saat 70leri bulabiliyor. kaçıncı saniyede ne kadar artıyorlar dikkat edin vs. bende ilk girdiğimde atlamıştım ürünlere sonra iptal vs uğraştım biraz. iyice kavrayın sonra üründen bol ne var. powerseller olan adamdan alın ürünlerinizi. teklif vermeden önce mutlaka msj atın gift ve 100 dolar altı olayını sorun. şimdilik aklıma gelenler bunlar. diğer arkadaşlar da yardımcı olurlar bence biraz sabır her ürün 3-5 günde tekrar çıkıyor. hatta daha ucuza. ben bir saate teklif ettiğim 85 dolara alamadım, aynı ürünü 4 gün sonra 71e aldım aynı adam aynı ürün. bence her ürün için bir üst limit koyun kendinize. son dakikalarda yapıştırın bid i ![]() kolay gelsin ark.lar |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|