Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Saat
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 12-03-2007, 12:19 AM   #1
dejampe
Kallavi Üye

Giriş: Feb 2007
Ünü: dejampe is on a distinguished road

**rolex** den eksik saat

arkadaşlar rolex adlı kullanıcıyı saat severlerin çoğu biliyodur bu adamdan çok alışveriş yaptım ve çok memnundum... ama son 2 siparişimde aldığım saatlerin 1 i yoktu pakette e paketin üstüne bakıyorum 2 watches yazıyo içinden çıkan 1 saat .. mail attım depomuza ve kayıtlarımıza bakalım dediler hala ses çıkmadı... ben çalındığından şüpheleniyorum açıkcası.... çünkü bilgisayar çıktılı ve üzerinde barkodu olan customs form un üstünde 2 watches yazıyo ve onu yazan göndericinin posta firması değilmi....?
ve pakette 2 saatin sığacağı paketlerden .... çünkü adam 1 saat yolladığında daha küçük bir pakete koyuyor. ne yapcam ben ya dispute mi açsam ?
dejampe is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-03-2007, 12:26 AM   #2
hayaletturk
Taze Üye

Giriş: Nov 2007
Ünü: hayaletturk is on a distinguished road

bence bir mesaj daha at ama biraz tehtirkar konuş biliyorsun eksi puan ebayda sağlam bir karar oluyor ilk önce adama mail at sor baksın yapabiliyorsa göndersin yoksa tabiki itiraz et ve maillerinin gelen giden kopyalarını silme ebay ve pay bal için de cc yaparsın
hayaletturk is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık