![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
Model: Diesel military 1091
Satıcı: dannylo Satış Türü: buy it now :78.99 Kargo Servisi: USPS Servis Tipi: 26.99 $ priority (takip nolu) Bu mesaj en son " 11-27-2007 " tarihinde saat 01:12 AM itibariyle burhan tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
İyi günlerde kullanın1 Merak ettim, gümrük masraflarını bulunduğunuz şehir(hangi şehir?) de mi ödediniz? Nasıl oldu bu işlemler? Ve bu saat Türkiyede ne kadar? Teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
...teşekkür ederim.
Şehrin önemi yok prosedür heryerde aynı... Ücret paketi aldığınız yerde ödeniyor. Masrafının fazla tutmayacağını bildiğim için prosedüre uygun almak istedim. Türkiye fiyatını bilmiyorum ama; tahminim, ödediğimin en az 3 katıdır,buna rağmen ucuz aldığımı düşünmüyorum buy it now olduğu için normalden biraz daha pahalıya geliyor. Bu mesaj en son " 11-23-2007 " tarihinde saat 09:55 PM itibariyle burhan tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
sizin aldıgınız saatin aynısından alıcam ne yapmam gerekiyor tam olarak.yeni ebay'e uye oldum.banka komisyonu demissiniz odemeyi nasıl yaptınız tam olarak.paypal kabul etmiyor mu?direk visa kredi kartıyla odeme yapabiliyor muyum?cok acamiyim yardımcı olursan cok sevinirim.gift yazdırmayıp direk istesem gumrukte kalma ihtimali var mı?100 doların altında oldugu icin sadece 1.75 ytl mi odeyecegim. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
Toplam ödenen fiyat (Ürün+kargo+sigorta+banka komisyonu+gümrük):127,55 ytl
Bu kısmı ayrı ayrı yazarak bizi bilgilendirir misiniz? teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Bu mesaj en son " 11-27-2007 " tarihinde saat 01:11 AM itibariyle burhan tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
bende bu satıcıdan saat almak istiyorum..saatin 2 yıl firma garantili, kutulu içeriği ful gönderileceğini söylüyor. saat size geldiyse nasıl olduğunu söyleyebilirmisiniz??
Birde aynı anda 2 adet saat alıcam, gümrükde bir problem çıkarmı?? Çıkmaması için ne yapmam gerekiyor Bu mesaj en son " 12-16-2007 " tarihinde saat 02:34 PM itibariyle shogun tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|