Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Saat
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 02-01-2008, 11:58 AM   #11
canizmir
Taze Üye

canizmir kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2008
Ünü: canizmir is on a distinguished road

Alıntı:
dejampe tafarından gönderildi
tamam ingilizce biliyosunuz çok güzel ama lütfen türkçe yazalım... negative feedback değil olumsuz yorum olmalı bence...
yanılıyomuyum ?
Türküz ve Türkiye de yaşıyoruz
ama ebay den alışveriş yapıyoruz . o zaman gg dan alalım hiç ingilizce kullanmasak daha mantıklıdeğil mi size göre.
ayrıca madem türkçe yazacaksak düzgün yazalım. "yanılıyormuyum " değil "yanılıyor muyum "
canizmir is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-01-2008, 12:08 PM   #12
dejampe
Kallavi Üye

Giriş: Feb 2007
Ünü: dejampe is on a distinguished road

ne diyosun arkadaşım sen ya. ne alakası var bunun ebay dan alışveriş yapmakla... iyibey ingiliz forumumu benim bahsettiği negative feedback yazması...ben ebaydan alışveriş yapıyorum diye sokakta da ingilizce konuş o zaman. ebay yerine gg den alalım diye saçmalamışsın..
dejampe is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-06-2008, 04:32 PM   #13
Dragut
Taze Üye

Giriş: Feb 2008
Ünü: Dragut is on a distinguished road

Alıntı:
kadal tafarından gönderildi
arkadaslar 12 ayda 7bin küsür satis yapmis 120 negatif öyle cok kötü bir durum degil!e daha az olsa tabii daha iyiydi ama bu da fena degil.satici sonucta almanya`da ve almanlari memnun etmek inanin kolay degildir!paket bile yirtik gelse wallaha yazarlar hemen negativ Bewertung(feedback)
bu arada ben kadal,araniza yeni katildim ... selamlar

bende almanyadayim ve burada satis yapiyorum arkadasin sözlerine aynen katiliyorum, hepsi böyle olmasa dahi bircogu arkadasin yazdigi gibi, hatta kendi yasadiklarimdan birkac örnek vereyim. sattigim ürünü büyük bir paketde gönderdigim icin, paketi parayi aldiktan 2gün sonra gönderdigim icin, hatta satisa hic sunmadigim parcayi sattigim ürünle birlikte göndermedigim icin dahi sorun yasadigim oldu
Dragut is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-11-2008, 02:01 AM   #14
lambirt2
Üye

lambirt2 kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2007
Ünü: lambirt2 is on a distinguished road

Türk Saat Saticisi

ADI :denizbakici
SELLER KISMINDA ARATTIRIN ÇIKAR.aMA BEN ALIŞVERİŞ YAPMADIM.TESADÜFEN DENK GELDİ.MESAJ ATTIYDIM.TÜRKÇE MESAJ YOLLADI YARDIMCI OLURUM DİYE.BİLGİLERİNİZE
lambirt2 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-15-2008, 01:10 PM   #15
canizmir
Taze Üye

canizmir kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2008
Ünü: canizmir is on a distinguished road

Alıntı:
dejampe tafarından gönderildi
ne diyosun arkadaşım sen ya. ne alakası var bunun ebay dan alışveriş yapmakla... iyibey ingiliz forumumu benim bahsettiği negative feedback yazması...ben ebaydan alışveriş yapıyorum diye sokakta da ingilizce konuş o zaman. ebay yerine gg den alalım diye saçmalamışsın..

e madem türkçe forum o zaman düzgün türkçe kullanalım tam olsun diyorum.
not: "forumumu" derken mu soru eki olduğu için forumu mu olarak yazılır.
canizmir is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık