![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 | |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
ayrıca madem türkçe yazacaksak düzgün yazalım. "yanılıyormuyum " değil "yanılıyor muyum " |
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
ne diyosun arkadaşım sen ya. ne alakası var bunun ebay dan alışveriş yapmakla... iyibey ingiliz forumumu benim bahsettiği negative feedback yazması...ben ebaydan alışveriş yapıyorum diye sokakta da ingilizce konuş o zaman. ebay yerine gg den alalım diye saçmalamışsın..
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
bende almanyadayim ve burada satis yapiyorum arkadasin sözlerine aynen katiliyorum, hepsi böyle olmasa dahi bircogu arkadasin yazdigi gibi, hatta kendi yasadiklarimdan birkac örnek vereyim. sattigim ürünü büyük bir paketde gönderdigim icin, paketi parayi aldiktan 2gün sonra gönderdigim icin, hatta satisa hic sunmadigim parcayi sattigim ürünle birlikte göndermedigim icin dahi sorun yasadigim oldu ![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Türk Saat Saticisi
ADI :denizbakici
SELLER KISMINDA ARATTIRIN ÇIKAR.aMA BEN ALIŞVERİŞ YAPMADIM.TESADÜFEN DENK GELDİ.MESAJ ATTIYDIM.TÜRKÇE MESAJ YOLLADI YARDIMCI OLURUM DİYE.BİLGİLERİNİZE |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
e madem türkçe forum o zaman düzgün türkçe kullanalım tam olsun diyorum. not: "forumumu" derken mu soru eki olduğu için forumu mu olarak yazılır. |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|