![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
saatler orjinalmi??
merhaba arkadaşlar siteyi birkaç saat önce keşfettim ve uzun zamandır aklımda olan ama bir türlü cesaret edemediğim yurtdışından alışverişle ilgili sayenizde bayaa bi cesaretlendim. herkeze teşekkür. sormak istediğim forumdaki başlıklardan birçoğunuzun saat aldığını görüyorum bende niyetlendim ama orjinalliğinden emin olamıtorum sizin tavsiyelerinizle pokemonyu nun saatlerine baktım daha önceden alan arkadaşlar saatlerin orjinal olup olmadığını söyleyebilirlermi ve bu işi yapan profesyonel birine saatleri gösterdinizmi??
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Şu ana kadar alanların hiçbirine yamuk yapmadı pokemonyu
Zaten sahte bir saat alan olsa kimse bunu kabul etmez buraya yazardı, almayı düşünüyorsanız çekinmeden alın derim ben.
|
|
|
#3 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
doğru söyledin walla öyle bişey olsaydı sanıyorum birileri mutlaka yazardı.
teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Administrator
Giriş: Jan 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Sevgili aquacool , öncelikle Hoşgeldin ![]() Ben de ilk defa alışveriş yaparken Pokemonyudan saat almıştım ve aynı endişeleri taşıyordum.Gelen Seiko saatimi ilk iş olarak Seiko bayiine götürdüm ve baktırttım.Dediler ki " Tabii ki gerçek fakat Türkiyeye henüz gelmeyen bir model ,yaklaşık fiyatı daa ( hesap makinesiyle çarptı böldü) 450 YTL civarı."Ben 70 YTL ye almıştım. Sonra Pokemonyudan anne,baba eş dost a Seiko, citizen almaya devam ettim tabii ![]() Her satıcı orjinal satmıyor ama bunu da tanımlarında belirtiyorlar.Pokemonyu hem hızlı gönderiyor hem de orjinal, şiddetle tavsiye ederim.
|
|
|
|
#5 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
ewet dostum denildiği gibi bende aldım 2 saat we kesinlikle orijinal
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
arkadaşlar hepinize ilgilendiğiniz için teşekkür ederim artık bu gazla şu gümrük falan olayınıda iice öğrenip yeni saatlerime bi an önce kavuşurum
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye ül-Zebellah
|
pokemonyu'dan bir sürü saat alan ve satan biri olarak ne ben nede benden alanlar şikayetçi olmadı ürünler süper koruma bantları üzerinde geliyor. Tavsiye ederim.
|
|
|
#8 | |
|
Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|