Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Saat
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 07-03-2006, 07:50 AM   #1
aquacool
Üye

aquacool kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2006
Ünü: aquacool is on a distinguished road

saatler orjinalmi??

merhaba arkadaşlar siteyi birkaç saat önce keşfettim ve uzun zamandır aklımda olan ama bir türlü cesaret edemediğim yurtdışından alışverişle ilgili sayenizde bayaa bi cesaretlendim. herkeze teşekkür. sormak istediğim forumdaki başlıklardan birçoğunuzun saat aldığını görüyorum bende niyetlendim ama orjinalliğinden emin olamıtorum sizin tavsiyelerinizle pokemonyu nun saatlerine baktım daha önceden alan arkadaşlar saatlerin orjinal olup olmadığını söyleyebilirlermi ve bu işi yapan profesyonel birine saatleri gösterdinizmi??
aquacool is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-03-2006, 09:04 AM   #2
eflatun
Üye ül-Zebellah

eflatun kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2006
Ünü: eflatun is on a distinguished road

Şu ana kadar alanların hiçbirine yamuk yapmadı pokemonyu

Zaten sahte bir saat alan olsa kimse bunu kabul etmez buraya yazardı, almayı düşünüyorsanız çekinmeden alın derim ben.
Eski 07-03-2006, 09:24 AM   #3
aquacool
Üye

doğru söyledin walla öyle bişey olsaydı sanıyorum birileri mutlaka yazardı.
teşekkürler.
aquacool is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-03-2006, 09:48 AM   #4
okay2
Administrator

okay2 kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2006
Ünü: okay2 is on a distinguished road

Alıntı:
aquacool tafarından gönderildi
merhaba arkadaşlar siteyi birkaç saat önce keşfettim ve uzun zamandır aklımda olan ama bir türlü cesaret edemediğim yurtdışından alışverişle ilgili sayenizde bayaa bi cesaretlendim. herkeze teşekkür. sormak istediğim forumdaki başlıklardan birçoğunuzun saat aldığını görüyorum bende niyetlendim ama orjinalliğinden emin olamıtorum sizin tavsiyelerinizle pokemonyu nun saatlerine baktım daha önceden alan arkadaşlar saatlerin orjinal olup olmadığını söyleyebilirlermi ve bu işi yapan profesyonel birine saatleri gösterdinizmi??

Sevgili aquacool , öncelikle Hoşgeldin

Ben de ilk defa alışveriş yaparken Pokemonyudan saat almıştım ve aynı endişeleri taşıyordum.Gelen Seiko saatimi ilk iş olarak Seiko bayiine götürdüm ve baktırttım.Dediler ki " Tabii ki gerçek fakat Türkiyeye henüz gelmeyen bir model ,yaklaşık fiyatı daa ( hesap makinesiyle çarptı böldü) 450 YTL civarı."Ben 70 YTL ye almıştım.

Sonra Pokemonyudan anne,baba eş dost a Seiko, citizen almaya devam ettim tabii

Her satıcı orjinal satmıyor ama bunu da tanımlarında belirtiyorlar.Pokemonyu hem hızlı gönderiyor hem de orjinal, şiddetle tavsiye ederim.
Eski 07-03-2006, 10:37 AM   #5
WICKY
Üye ül-Zebellah

WICKY kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2006
Ünü: WICKY is on a distinguished road

ewet dostum denildiği gibi bende aldım 2 saat we kesinlikle orijinal
WICKY is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-03-2006, 11:24 PM   #6
aquacool
Üye

arkadaşlar hepinize ilgilendiğiniz için teşekkür ederim artık bu gazla şu gümrük falan olayınıda iice öğrenip yeni saatlerime bi an önce kavuşurum
aquacool is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-07-2006, 03:01 PM   #7
cidonur
Üye ül-Zebellah

cidonur kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2006
Ünü: cidonur is on a distinguished road

cidonur kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
pokemonyu'dan bir sürü saat alan ve satan biri olarak ne ben nede benden alanlar şikayetçi olmadı ürünler süper koruma bantları üzerinde geliyor. Tavsiye ederim.
cidonur is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-10-2006, 05:04 AM   #8
mert881
Üye

mert881 kullanıcısının avatarı

Giriş: Jun 2006
Ünü: mert881 is on a distinguished road

Alıntı:
okay2 tafarından gönderildi
Sevgili aquacool , öncelikle Hoşgeldin

Ben de ilk defa alışveriş yaparken Pokemonyudan saat almıştım ve aynı endişeleri taşıyordum.Gelen Seiko saatimi ilk iş olarak Seiko bayiine götürdüm ve baktırttım.Dediler ki " Tabii ki gerçek fakat Türkiyeye henüz gelmeyen bir model ,yaklaşık fiyatı daa ( hesap makinesiyle çarptı böldü) 450 YTL civarı."Ben 70 YTL ye almıştım.

Sonra Pokemonyudan anne,baba eş dost a Seiko, citizen almaya devam ettim tabii

Her satıcı orjinal satmıyor ama bunu da tanımlarında belirtiyorlar.Pokemonyu hem hızlı gönderiyor hem de orjinal, şiddetle tavsiye ederim.
peki bu kadar işin piri olmussunuz 450 ytl ise peki turkiyede sat atıorm 300 ytl ye bole seyler yaparak hem para kazanabilir hemde urunleri bedavaya getirebilirsinz bunu yaptınız mı alısveriş yapan herkese gecerlidir bu sorum....
mert881 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık