![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
Protrek PRG-110-V3 saat..
Merhaba arkadaşlar bugun pokemonyu amcadan prg110-v3(http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=270163454496) saatini aldım.Toplam 160 dolara. Bakalım hayırlısı.3 hafta önce victorinox çakı aldım ulaşmadı ve hala uğraşıyorum.Umarım saatte aynı sorun olmaz.Galiba izmirde olmam sebebiyle kaynaklanıyor bu sorun.Bir sorum olacak arkadaşlar.Ben saati aldıktan sonra bana gelen emailde belirtilen shipping adresime gelicek değil mi saat??
saygılar..
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
selam
Saatim geldi arkadaşlar hem de 8 günde. Süper birisi bu pokemonyu yaw..!!!
![]()
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
acaba satıcıyla hiç yazıştınız mı. yani mesajlara cevap veriyor mu? bende bu satıcıdan saat almak istiyorum ama başka birisine hediye olarak alacağım için direkt olarak onun adresine göndertebilir miyim acaba?
bir de gönderinin içinden fatura çıkıyor mu yoksa sadece kargo üzerinde mi bedel yazıyor? acaba beyan ettiği rakamlar gerçek rakamlar mı yoksa 100$ altı ve hediye olarak mı gösteriyor? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
pokomenyu güvenilir bir satıcı bende daha onceden alışveriş yaptım feedbacklerine bakmanız yeterli olur. gift ve düşük değer belirtmesini rice ederseniz büyük ihtimalle sizi kırmaz
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
prg
Arkadaşlar bu protrekin pusula ayarları yani kalibrasyon ayarlarını anlatacak biri var mı bana acaba? Karıştırdım ve daha çok ayarlarını bozdum galiba??
![]()
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|