![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 |
|
Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
......
bilgisi olan yok mu arkadaşlar???
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 |
|
Banned
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Dedıgınız olabılırde olmayabılırde.Rısk bunlar kardes bır tane alırsın takılır ıs acarlar basına bı ton.10 tane alırsın elına kadar gelır urun bırsey olmaz.Deneme yanılma yontemı.Bende suna 190$ urun aldım beklıyorum.Satıcıya ben soylemeden daha satıcı gıft olarak gostermıs.Ben gene uyarmama ramet bugun urunu cıkarmıs gelen msj'da Urununuzu gonderdım 59,99$ olarak ve gıft olarak gosterdıgıne daır msj geldı ve trackıng numarasınıda eve gıdıcegım zaman gonderıcem dedı.(Gondermedı o ayrı)
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Banned
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Bendende bır soru sımdı.
pokemonyu bı saat alıcam ama su olay kafama takılıyor... http://cgi.ebay.com/SEIKO-MENS-SPORT...QQcmdZViewItem Bu lınktekı saat 2$ gozukuyor bu olay nasıl oluyor ben sımdı buna 10$ teklıf yapıp saat bana kalınca 10$+kargo masrafını odeyıp banamı kalıcak yani..Bır kac urunde boyle gordum.. İyi bayramlar.. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
bi soru da benden
şimdi pokemonyunun store unda aynı saat modelinden (sna226 2 farklı item var biri 90$ diğeri ise 113$ 2 itemde de stoğu var. yanı hangısıne teklıf verırsem vereyım kazanırım. ama neden elinde bulunan 1 saat için 2 farklı fiyat var bunu acıklarmısınız?
|
|
|
#15 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
pardon seiko sna225 olacak duzeltıyorum.
bu arada 2 farklı ıtem daha buldum arama sayfasında bunlarda ise 33 $ fiyat var.
herbirinde 4 adet stok var. acaba bu fiyatı acık artırma oldugu ıcın mı dusuk gosterıyor diğerleri artırılan fiyat mı oluyor? Kafayı ettik kazan 1 saat sevdasına dustuk ![]()
|
|
|
#16 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Yardımınız için sagolun
![]()
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|