![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
arkadaşlar ebayda ve burada yeniyim.
1 saat aldım pokemonyudan seiko marka. Dikkatimi çeken pokemonyu ve premierworld hep aynı ürünleri çok yakın sürelerle ve aynı arttırma süreleriyle satışa çıkarıyorlar. Yoksa bunlar aynı kişi mi? Bu kadar tesadüf olur mu? Herhalde ikisi de güvenilir satıcılar değil mi? forumu baya inceledim ürün almadan önce. Powerseller satıcılar bunlar. Bir de fikrinizi almak istediğim konu; pokemonyudan gift ve lower cost olayları standart olup 2 adet yaklaşık 60ar $lık saati tek kargo ile getirtirsem gümrükte sorun yaratırmı bana? pokemonyu 90$ gösterebileceğini ve gift işaretleyebileceğini söyledi. Ne dersiniz? kargoya 2.saati de ekleyeyim mi yoksa 1 olsun temiz olsun mu? |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
bir de pokemonyu mu premierworld mü daha sorunsuz ve güvenilir satıcıdır?
tercihiniz hangisi olurdu? neden? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Ben premierworld'den bir saat getirtmiştim sorunsuz şekilde yaklaşık 2 haftada geldi. Bu satıcıların ikisi de güvenilir. Beğendiğin saati hangisinde ucuz bulduysan ondan al derim.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Artizz almak istedıgın saat lınkıne koyarsan sevınırım
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
yalnız arkadaşlar 2.saati kargoya ekleme soruma cevap veren olmamış.
Deneyimlerinizden faydalanmak isteriz. 1de sorun olmayacağı kuvvetle muhtemel, peki 2 saat bir pakette gelirse noolur gümrük tarafında?? pakete 90$ ve gift yazarım dedi YU efendi. Item number: 270198143498 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Ben born2watch isimli satıcıdan aynı anda kargo hariç toplam 300$ lık saat getirtmiştim. Gümrüğe takılmadan geldi. Satıcıya 100$ altında ve hediye göstermesini söylemiştim, 80$ gösterdi. Seninkilerde de sorun çıkacağını sanmıyorum ama yine de kimse kesin birşey söyleyemez. Biraz da şansa kalmış.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
kuti 300$ lık saat derken kaç üründen bahsediyorsun?
1 adet 300$ lık saat mi? 5 adet 60$ lık saat mi mesela? genel kanım sorun olmayacağı yönünde. umarım öyle de olur. Peki bir de aynı adrese bir ayda yurtdışından 3 kargo gelmesi sorun yaratır mı? Yani ptt dekilerin dikkatini çekmiş olmayız değil mi? Yoksa tavsiye edilmez mi? sık alışverişin tehlikesi varmı onu öğrenmek istiyorum da arkadaşlar herkese iyi seneler |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Ben 2 saat aldım. İkisinin toplam fiyatı kargo hariç 300 dolar(200+100) tutuyordur.
Aynı adrese yurtdışından 1 ayda 3 kargo gelmesinin sorun yaşatacağını hiç zannetmiyorum. Hatta 2 gün önce bana sadece 1 gün içinde 3 farklı ülkeden 3 ayrı kargo geldi. PTT'dekilerin amanda birkaç kişi yakalıyım da vergi alalım gibi uğraştıklarını hiç zannetmiyorum. Prosedüre uyuyorsa kargo direk geçiyodur zaten. Büyük pakette ve fiyatının yüksekliği çoğu kişi tarafından bilinen ürünleri(ps3, kaliteli bir fotoğraf makinası, yüksek model bir ipod gibi) pek getirmemek lazım kanımca. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
umarım öyle olur ilk olduğu için çekiniyorum biraz.
bakalım hep beraber göreceğiz. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
evet
benimde dikkatimi cekti benzerlikleri skz 229 modelinde. ama premierworld un arttırmaları pokemeonyuya gore hep 15 $ veya daha fazla bitiyor. (uzun zamandır aynı modelleri bu satıcılar uzerinde izliyorum da) |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|