![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2007
Ünü:
![]() |
Satıcı:Watchub
Fiyatı: 202,51 usd Nakliye:32 usd standart international Flate Rate shipping Ödemeyi Eylül 3ünde yaptım.Ayın beşinde satıcıdan mesaj geldi:''Size sattıgımız saatten stoklarımızda kalmamış ,Tekrar stoklara girmesini bekliyoruz.İsterseniz paranızı iade edebiliriz yada ürün stoklara girer girmez size gönderebiliriz.KEsin bir tarih veremiyorum.Muhtemelen 1-2 hafta içinde stoklarımıza tekrar girer.Bekleyecegim derseniz size ürünü dhl Express ile gönderirim;gumrukte sorun yasarım dersenizde Dhl Global Maille yollarım.Tüm masraflar tarafımıza aittir. ''Bende bir hafta beklerim ürün elinize gecerse DHl Express ile gönderin ;gift olarak işaretleyin ve degerini 100usdnın altında yazın dedim.Ayın 11inde ürünün yollandıgını ve takip edebileceğim tracking noyu mail attı.DHLin sitesinden ürünü takip etmeme bile gerek kalmadan 11inde çıkan saat,13ünde elime geçti.Paket açılmamış.Deklerasyonu 95 usd olarak yapmıs.Kutuya da 95 usdlik fatura koymus ama dediğim gibi kutu açılmamış.DHL den tırsmıştım ama neyseki kazasız belasız saat ulaştı.He bu birdahaki sefere sorun olmaz anlamına mı geliyor tabiki hayır Kısmet diyelim... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
hayırlı olsun iyi günlerde kullanın link alabilirmiyiz
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2007
Ünü:
![]() |
Tabiki
![]() http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...MEWN:IT&ih=017 Şu aşagıdaki linkte DHL gibi özel şirketlerin nasıl çalıştıgına dair bir örnek.Ah birde gümrükte takılma korkusu olmasa ozel sırketlerde http://www.dhl.com.tr/publish/tr/tr/...AWB=1030952064 |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|