Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Saat
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 09-13-2007, 08:37 PM   #1
cbecit
Taze Üye

Giriş: Sep 2007
Ünü: cbecit is on a distinguished road

Post Watchubdan Tissot Saat!!

Satıcı:Watchub
Fiyatı: 202,51 usd
Nakliye:32 usd standart international Flate Rate shipping
Ödemeyi Eylül 3ünde yaptım.Ayın beşinde satıcıdan mesaj geldi:''Size sattıgımız saatten stoklarımızda kalmamış ,Tekrar stoklara girmesini bekliyoruz.İsterseniz paranızı iade edebiliriz yada ürün stoklara girer girmez size gönderebiliriz.KEsin bir tarih veremiyorum.Muhtemelen 1-2 hafta içinde stoklarımıza tekrar girer.Bekleyecegim derseniz size ürünü dhl Express ile gönderirim;gumrukte sorun yasarım dersenizde Dhl Global Maille yollarım.Tüm masraflar tarafımıza aittir. ''Bende bir hafta beklerim ürün elinize gecerse DHl Express ile gönderin ;gift olarak işaretleyin ve degerini 100usdnın altında yazın dedim.Ayın 11inde ürünün yollandıgını ve takip edebileceğim tracking noyu mail attı.DHLin sitesinden ürünü takip etmeme bile gerek kalmadan 11inde çıkan saat,13ünde elime geçti.Paket açılmamış.Deklerasyonu 95 usd olarak yapmıs.Kutuya da 95 usdlik fatura koymus ama dediğim gibi kutu açılmamış.DHL den tırsmıştım ama neyseki kazasız belasız saat ulaştı.He bu birdahaki sefere sorun olmaz anlamına mı geliyor tabiki hayır Kısmet diyelim...
cbecit is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-13-2007, 11:37 PM   #2
ardent
Üye

Giriş: May 2007
Ünü: ardent is on a distinguished road

hayırlı olsun iyi günlerde kullanın link alabilirmiyiz
ardent is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-14-2007, 12:26 AM   #3
cbecit
Taze Üye

Giriş: Sep 2007
Ünü: cbecit is on a distinguished road

Tabiki

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...MEWN:IT&ih=017

Şu aşagıdaki linkte DHL gibi özel şirketlerin nasıl çalıştıgına dair bir örnek.Ah birde gümrükte takılma korkusu olmasa ozel sırketlerde
http://www.dhl.com.tr/publish/tr/tr/...AWB=1030952064
cbecit is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık