![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Diesel DZ7048 Sahte Olmadığını Nasıl Anlıyacağız
Arkadaşlar Merhaba
Daha önce ebay da sürekli mp4 getirttiğim için artık bir tecrübe edinmiştim bu cihazlar konusunda. Şu an Diesel DZ7048 saat aldım. Bugün itibariyle bana ulaştı. Satıcı kevsfinetime Ürünün linki http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...0%3D%26fvi%3D1 Peki bu saatler için orijinal veya sahte olup olmadığını anlamının bir yöntemi var mı? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
Aynı saatten ben de aldım . Sanmıyorum bir yamuk olacağını ... Yine de en güveniliri bir saatçiye danışmak olur . Hayırlı günlerde kullanman dileğiyle.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
teşekkürler dostum. bende bir yamuk olacağını sanmıyorum. ama garanti belgesi imzasız geldi. bir problem olur mu acaba.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
kargo bilgilerini ve kaç günde geldiğini de belirtirmisinz
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
dostm ürün bedeli 89 dolar artı 20 dolar kargo parasıyla 109 dolar ödedim.
14 ağustos ta aldım 28 inde postacı getirip teslim etti. zaten satıcı 10 iş günü diye belirtmişti teslim süresini. zamanında geldi yani. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Bence sahte gibi durmuyor resimdeki gibiyse içini ferah tut...
zaten çok ta ucuza almamıssın etiket fiyatının yarısından fazla.Amerikada yaşayan bir arkadaşım söylemişti final indirimlerinde fiyatlar etiket fiyatının 10 da birine kadar düşebiliyormuş. Satıcının dükkanını gezdim saatleri iyi idi taklit gibi değiller,zaten USA dan sahte saat zor çıkıyor genelde uzakdoğudan sahte ürünler çıkıyor.Tabi yinede dikkatli olmak lazım! Hayırlı olsun Bu mesaj en son " 08-30-2007 " tarihinde saat 12:04 AM itibariyle burhan tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
dostum ilginize teşekkürler....
dediğiniz gibi pek sahte durmuyor. satıcı çok güzel bi ambalaj yapıp göndermiş. ama tabii bu konuda ilk alışveriş olunca insan ister istemez tereddüte kapılabiliyor. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
merhabalar
hediye kutusu resimdeki gibimi geldi? |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Kardeş aynı saati diesel mağazasında baktım. Altı mat ve yazıları oyulmuş şekildeydi. Alt kapağı bu şekilde mi? yoksa gumuş gibi parlıyor mu? parlak olan sahte dediler. |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
evet dostum ambalaj harikaydı |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|