![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye ül-Zebellah
|
Selam arkadaşlar pokemonyu'dan iki saat daha bekliyordum bugün aldım birini 02.06.2006 diğerinide 04.06.2006 tarihinde almıştım 17.06.2006 tarihinde ikiside aynı anda geldi yine sağ olsun postacım getirdi.
![]()
HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK Gelen Ürünlerim TIKLAYINNNNN Paypal Üyelik DETAYLI ANLATIM Gümrük AYRINTILARI Örnek ingilizce ÇEVİRİLER Bu mesaj en son " 06-20-2006 " tarihinde saat 11:13 AM itibariyle iyibey tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
güle güle kullan
saatçi dükkanı mı açıyosun yaws |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
gercekten çok güzel saatler iyibey olmasa bu işe girişemeyecektim çok güzel bir duygu saatlerde süper tek kötü tarafı orjinal kutusunda göndermiyor. onun dışında harika Bekle beni GG ben geliyorum ![]()
|
|
|
|
#4 |
|
Kallavi Üye
|
hayırlı olsun umarım iyi fiyata verirsin. bende ilk ürünümü kazanmak üzereyim
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye ül-Zebellah
|
teşekkürler evet sende kazanmışsın az önce okudum mesajını
|
|
|
#6 |
|
Kallavi Üye
|
evt anında konfirmasyon maili gönderdi satıcı bakalım halledebilecek miyiz kazasız belasız? Darısı başımıza yani
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye ül-Zebellah
|
inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum
|
|
|
#8 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
sen artık saat uzmanı olmuşsun.o zaman sana birşey sorayım
bende pokemonyuda bi casio protrek almayı düşünüyorum ama bir sürü modeli var.Eğer bilgin varsa bi modeli önerebilir misin acaba |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Kallavi Üye
|
Dostum bence en güzeli ürünü kendin görmen. protrek var burda byk satıcılarda git bak bence. hem tr fiyatını görmüş oluyorsun hem de bütün duyularını tatmin edersin
. Ben Seiko Sportura 481 yada 595 düşünüyordum c.tesi gittim baktım, hissettim pokemonyu'da 130/180$ arası gidiyor mağazalarda 875/950YTL, biraz takip edip 100 euro altına halletmeye çalışacağım.Bu mesaj en son " 06-19-2006 " tarihinde saat 08:17 AM itibariyle frtkpt tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
çok haklısın bende ilk önce gittim baktım gördüm beğendim sonra gittim aldım ama gercekten pokemonyu ve bir iki tane daha saat satan seller lar var takip ederse bazen cok uyguna bile bulabiliyorsun.
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|