![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
Lütfen karşılıklı yardımlaşalım !!
Arkadaşlar ihtiyacınız olan soruları soruyorsunuz ve ürünüzü elinize aldıktan sonra hiçbir bilgi vermiyorsunuz.Bu bana hiç adil gelmiyor.Burdaki herkes elinden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalşıyor.Lütfen sizde ürününüzün elinize ne zaman nasıl geçtiği hakkında bilgileri veriniz.Belki vereceğiniz bilgiler başka arkadaşların aklındaki soruların cevabı olacak. Mutluluk sarhoşluğuna kapılmadan bencil olmadan sonuçları herkesle paylaşalım lütfen...
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
Ne yazıkki bu forumun genel karakteri, hızlıca ihtiyacın olanı al, kaç
![]() Açıkcası ben foruma üye olup hemen forumda defalarca kez yazılmış konularda hiç arama yapmadan, okumadan, soru soranlara yardımcı olmamayı tercih ediyorum, sizlere de aynı şeyi öneriyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
selam
Hayır milletin forumu okumama eksikliğini geçtim,sorularını soruyorlar cevaplarını alıyorlar ve sonra ses seda yok.Abicim ne oldu aldın mı ürünü nasıl aldın tık yok.O kadar yardımcı oluyoruz; örnek adam saati ile ilgili soru soruyor alıyor saati sonra cevap felan açıklama yok.Bu kadar bencillik olmaz,sitenin amacı ne; birbirimize tıkandığımız yerde yardımcı olmak.Böyle yapılan iş insan kullanmaktır.Bir bakıyorum foruma millet alış verişini yapmış sorusunu sormuş sonrası yok.Belli ki ürününü almış almasa siteyi ayağa kaldırıyorlar zaten.Yazık...
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
valla ben forumdan memnunum al kaç yapanı görmedim çok faydasınıda gördüm forumun ve elime geçen ürünü hemen tanıtımınıda yaptım ve gelecek ürünler var gelsin onlarıda göstericem
forumda gereksiz soru sormadığıma inanıyorum zaten 2 kere çeviri sordum o kadar ondada meraklıdan azar işittik ![]()
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|