Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Saat
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 07-29-2007, 10:51 PM   #1
HonestBoy
Üye

HonestBoy kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2007
Ünü: HonestBoy is on a distinguished road

Lütfen karşılıklı yardımlaşalım !!

Arkadaşlar ihtiyacınız olan soruları soruyorsunuz ve ürünüzü elinize aldıktan sonra hiçbir bilgi vermiyorsunuz.Bu bana hiç adil gelmiyor.Burdaki herkes elinden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalşıyor.Lütfen sizde ürününüzün elinize ne zaman nasıl geçtiği hakkında bilgileri veriniz.Belki vereceğiniz bilgiler başka arkadaşların aklındaki soruların cevabı olacak. Mutluluk sarhoşluğuna kapılmadan bencil olmadan sonuçları herkesle paylaşalım lütfen...
Eski 07-29-2007, 11:27 PM   #2
Meraklı
Üye ül-Zebellah

Giriş: Jul 2006
Ünü: Meraklı is on a distinguished road

Ne yazıkki bu forumun genel karakteri, hızlıca ihtiyacın olanı al, kaç

Açıkcası ben foruma üye olup hemen forumda defalarca kez yazılmış konularda hiç arama yapmadan, okumadan, soru soranlara yardımcı olmamayı tercih ediyorum, sizlere de aynı şeyi öneriyorum
Meraklı is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-30-2007, 01:34 AM   #3
HonestBoy
Üye

HonestBoy kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2007
Ünü: HonestBoy is on a distinguished road

selam

Hayır milletin forumu okumama eksikliğini geçtim,sorularını soruyorlar cevaplarını alıyorlar ve sonra ses seda yok.Abicim ne oldu aldın mı ürünü nasıl aldın tık yok.O kadar yardımcı oluyoruz; örnek adam saati ile ilgili soru soruyor alıyor saati sonra cevap felan açıklama yok.Bu kadar bencillik olmaz,sitenin amacı ne; birbirimize tıkandığımız yerde yardımcı olmak.Böyle yapılan iş insan kullanmaktır.Bir bakıyorum foruma millet alış verişini yapmış sorusunu sormuş sonrası yok.Belli ki ürününü almış almasa siteyi ayağa kaldırıyorlar zaten.Yazık...
Eski 07-30-2007, 01:39 AM   #4
recepky
Aşmış Üye

recepky kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2007
Ünü: recepky is on a distinguished road

valla ben forumdan memnunum al kaç yapanı görmedim çok faydasınıda gördüm forumun ve elime geçen ürünü hemen tanıtımınıda yaptım ve gelecek ürünler var gelsin onlarıda göstericem

forumda gereksiz soru sormadığıma inanıyorum zaten 2 kere çeviri sordum o kadar ondada meraklıdan azar işittik

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık