![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
2 gunde seiko sportura saatim geldi:)
arkadaslar beni bile sasirtan durum soyle olustu cuma aksami acik artirmayla kazandigim seiko sportura spc001 saati hemen odedim ve pazartesi gunu dhl ile bana teslim edildi,saticinin kronemetreyi gonderirken kurmasida ayri bi komedi , kutuyu actigimda 46 saat 25 dk 12 saniye
![]() herkese tawsiye ederim saticinin linki :http://feedback.ebay.com/ws/eBayISAP...ab=AllFeedback |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Gerçekten çok şaşırtıcı adam singapure daymış ordan buraya bide arada pazar günü var yani helal olsun adama ne kadar almıştın saati
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
330 dolara almistim seiko spc001p buradaki fiyati 1000-1200 ytl arasinda degisiyor,gercekten tawsiye ederim. Bu mesaj en son " 07-14-2007 " tarihinde saat 11:11 PM itibariyle snatc10 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
peki hocam shipping için ne ödedin standart int. flat rate shipping yazıyor satıcının ürününde
şu üründe >> http://cgi.ebay.com/NEW-IN-BOX-SWATC...QQcmdZViewItem
|
|
|
#5 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
ben saati 300 dolara aldim,30 dolarda dhl icin kargo ucreti odedim..zaten 2 kargo sirketiyle calistigini soyluyor tnt ve dhl ben dhl i secmistim..
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
hocam ben alırsam kronometreyi açmaz inşallah gümrüğe takılırsa mazallah pili mili biter
![]()
|
|
|
#7 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
kardes dedigim gibi saticiya saatin fiyatini 100 dolardan fazla belirleme de,birde hediye olarak isaretlesinn..bi sorun olmaz ben boyle cok urun aldim. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
Hocam ürün açıklamalarında aynı pokemonyu gibi 22 doalr each additional için 8 dolar demiş ve 10-14 days demiş.. 2 günde nasıl geldi ki sana?
![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|