![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
İlk siparişim pokemonyu
Bugün forumdaki arkadaşlarında deneyimine güvenerek ilk siparişimi verdim.
primierworld dan CASIO PROTREK ULTIMATE TRIPLE SENSOR SOLAR WATCH PRG90T 127+22dolar ı yolladıım.yollar yollamaz positife feedback vermiş mesaj atıp 100 $ altıı ve hediye işaretlemisini rica ettim. Bakalım hayırlısı kaçgüne gelecek.19.07.2007 yanlışlıkla pokemonyu yazdım Bu mesaj en son " 07-23-2007 " tarihinde saat 10:39 PM itibariyle citykhan tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar bana bir tracking nosu verdi ama nerden bakacığmı bilemiyorum.
bana şöyle bir mesaj atmış Hi, Sorry, we did email you about it, but not sure why you did not receive our email. Your item was sent out on Jul-19. The registered number is rr903141024sg. Thanks ürün ise bu: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...DME:L:RTQ:US:1 yardım edermisiniz. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
http://www.singpost.com/ra/ra_article_status.asp
bu adresten takip edebilirdiniz,urununuz 20 sinde gonderilmis.Ptt nin yurtdisi takip bolumunden devam ediceksiniz..Orada gorununce yurtici takipten hareketleri gorebilirsiniz... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
sağol kardeş
Ögnderi ptt de görünüyor 0001 TURKIYE/ISTANBUL AVRUPA YAKASI POSTA ISL.MR 24/07/07 12:15 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi Item Received in good condition Elime ne zaman geçer acaba ve gümrükte takılıp takılmadığını nasıl anlarım. Bu mesaj en son " 07-25-2007 " tarihinde saat 01:39 AM itibariyle citykhan tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Ürün dün elime ulaştı.yani 19 sipariş verdiğim ürün 13 günde elimde oldu. Gerçi ürün ayın 24 ünde Türkiyedeydi.
İlk alışverişimde dikkat ettiğim husus satıcı idi ve güvenilir bir satıcıdan alışverişin önemi ortada.Ürün el me ulaitığında ambalajının açılmadığını gördüm yani gümrükte açılıp içine bakılmamıştı.Bu çoğu üründe mi böyle bilemiyorum ama satıcı kutu özel bir silikonla kapatmış ve kolay kolay açılacak bir kutu değil blkide uğraşmak istemediler. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
selam
Hayırlısı olsun darısı başıma ben alıcam bir tane prg110t ama malum işte para.Senin adına çok sevindim.
|
|
|
#7 |
|
Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
hayırlı olsun
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
hangi kargo seçeneğiyle yolladı bu satıcı söylermisin?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Valla geçmiş gün şimdi pekte iyi hatırlamıyorum.Ama fazla bi seçnek yoktu zaten.Standart olarak yolladı.sigorta falan da yaptırmadım.bu satıcı sürekli alışveriş yapılan güvenli birisi.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|