![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye ül-Zebellah
|
Arkadaşlar selam pokemonyu arkadaştan aldığım saatlerin ilki geldi paketlemesi güzel hız harika 31.05.2006 tarihinde açık arttırma bitti 1-2 günde ödedim oda 1-2 günde göndermişti 14.06.2006 tarihinde elime ulaştı. gerçekten temiz bir alış veriş oldu tek kötü tarafı tracking number vermedi. Türkiye'ye 18$ kargo ücreti alıyor sigorta parası almıyor başka satıcılara kıyasla bir miktar pahalı olabiliyor ama kargo dan yırtıyor.
HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK Gelen Ürünlerim TIKLAYINNNNN Paypal Üyelik DETAYLI ANLATIM Gümrük AYRINTILARI Örnek ingilizce ÇEVİRİLER Bu mesaj en son " 06-20-2006 " tarihinde saat 12:19 PM itibariyle iyibey tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Hayırlı olsun cidonur. İyi günlerde kullan.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Hayırlısı olsun hangi modeli aldın
![]()
|
|
|
#4 |
|
Süper Moderatör
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
Gözün aydın
![]()
|
|
|
#5 |
|
Üye ül-Zebellah
|
Hepinize teşekkür ederim
SNJ009 modelini aldım satışa çıkardım hemen gg'den
|
|
|
#6 | |
|
Süper Moderatör
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
GG'den herhangi bir şey satabildinmi ben ne zaman satmaya kalksam bir sürü talip olan çıkıyor ama ödeme yapmıyorlar ![]()
|
|
|
|
#7 |
|
Üye ül-Zebellah
|
Bugüne kadar ses sistemi monitor telefon gibi seyleri sattım çok şükür ödemeyen çıkmadı artık sadece hemen al acıyorum teklif meklif yok karar verirse alsın uğraşamam öle ödedi ödemedi falan en son ps2 sattım yarınada telefon satıyorum adamla anlaştım iyi bir pazar orası ben hemalhemsat,'ı merak ediyorum oranın pazar payı nasıl acaba? satıcı için komisyon fiyatları uygun çünkü.
|
|
|
#8 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
@cidonur bu pokemonyu'dan aldığın saatler senin eve kadar geliyo mu? Mesela ben başka satıcıdan 250GB External hdd almıştım. Kağıt geldi, gel al diye. Saatler küçük olduğu için getiriyo mu postacı kapıya kadar?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Üye ül-Zebellah
|
3 tane siparişim vardı farklı tarihlerde ilki kapıya kadar geldi size tavsiyem sizin bölgenize bakan postacıyı bulun ve geldiğinde üç-beş verin aranız iyi olsun çünkü paket taşımak onlar için cok külfetli hem evrak işi yüzünden hemde o paket sana gelip sana imza attırana kadar postacıya zimmetli adam sorumluluk taşıyor tamam bu onun işi ama bence aranız hep sıcak olsun derim yinede siz bilirsiniz. Gümrük için fark etmez ama evinize bazen daha cabuk geliyor TECRRÜBE
![]()
|
|
|
#10 |
|
Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
cidonur saati isterken satıcıya 100$ altında göster gibi konuşmalar geçtimi aranızda çünkü benim bildiğim 100$ üstü bu saatler,yani postacı getirdi diyorsun ozaman gümrük görmedi anlamına geliyor.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|