![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
saat
Bu mesaj en son " 04-28-2006 " tarihinde saat 07:22 PM itibariyle iyibey tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
hayırlı olsun , bende şuan ondan bi ürün bekliyorum, pokemonyu gerçekten iyidir , pokemon çocuk ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Süper Moderatör
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Tebrikler kardeş Güle Güle kullan ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Bu pokemonyu denen satıcıdan bende saat almak istiyorum.Saatin gümrüğe takılmaması için ne gibi bir kıyak yapıyor bu satıcı?
![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Administrator
Giriş: Jan 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Ben de bu satıcıdan bir Seiko almak istiyorum ama beğendiğim modeller hep 260-300 dolar aralığında...
Ne yapmalıyım, bayramı mı bekleyeyim yoksa başka bir yolu mu var. Nerden bu kanıya vardın derseniz, bu kadar saat getiren 100 doların altında getiriyor olmaz sanırım. Yani pokemonyudan 260 dolarlık saati alsam başım ağrır mı, ne yapmalıyım sizce. Fiyatı mı düşük yazdırıyorsunuz, satıcı mı birşeyler yapıyor orasını anlayamadım...
|
|
|
#7 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Gümrüğe girmiyo di mi saatler?Yani extra olarak bizim bişey belirtmemize gerek yok mu?Bu arada bende SEIKO MENS SPORTURA KINETIC CHRONO COCKPIT WATCH SNL015 almayı düşünüyorum.Bu saate sahip olan yada fikri olan var mı? Bu mesaj en son " 04-29-2006 " tarihinde saat 02:31 PM itibariyle msimsek tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
O saat 430 dolara geliyor ben de bir ara gözümü kararttım ama sonra 300 dolar sınırı koydum kendime... 3 tane model arasından bir seçim yapacağım ama ben de senin gibi anlayamadım bu olayı...
Herkes bayram mayram demeden nasıl getiriyor, bu pokemon denen canavar gümrüğe takılmadan nasıl gönderiyor...?
|
|
|
#9 |
|
Administrator
Giriş: Jan 2006
Ünü:
![]() |
Fiyatı düşük yazıyor pokemonyu ve paket de küçük olduğu için evine geliyor direkt. Ben 1 ayda 5 adet saat aldım en son kendisinden.
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Tamam o zaman
Bunu kendisine belirtiyor musunuz, yoksa o işini biliyor mu merak ettim... Ben alacağım zaman her ihtimale karşı kendisine belirteceğim..Bir Seiko almak lazım ![]()
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|