![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2006
Ünü:
![]() |
pokemon işi casio
Alinan ürün: CASIO PRG-80-1V
Satici pokemonyu Fiati :$89.78 (açik Artirma) Kargo : 22$ 5/12'de göndermiş, 14/12'de PTT'den aldım. Fiyat 70$ gösterilmiş.Gift işaretlenmiş. Orjinal kutusu ve kullanma kılavuzu ile beraber geldi. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
hayırlısı olsun güle güle kullan...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
Hayırlı olsun kardes pokemonyu maillere kac gunde cevap vriyor ben mail attım 2 gun oldu hala cevap yazmadı
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
pokemon
Aslında Ebay'e 1 senedir üyeydim ama bi türlü alışveriş yapmaya cesaret edemiyordum. Bu site sayesinde bir çok soruya cevap bularak yola koyulduk. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Hocam pokemon benim maillere 2 gün içinde cevap verdi. Bi sıkıntı olacağını sanmam, sonuçta kendini kanıtlamış bir satıcı. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
arıza
Arkadaşlar bu saatin barometre/grafik fonksiyonunda bir arıza var galiba, zaman zaman grafik görünmüyor ya da yarısı görünüyor. saati laptopun yanında bırakmıştım heralde manyetik alandan etkilendi çünkü herhangi bir darbe almadı (çarpma, düşme vb. ) Bununla ilgili pokemonla irtibata geçmemin bir faydası olur mu acaba?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
selam
Arkadaşım bir iritbata geçersen iyi olur çünkü ben de pokemondan saat alma aşamasındayım.Hem senin aklında soru kalmaz hem de biz yeni kullanıcılar için iyi olur?
Şimdiden teşekkürler..................
|
|
|
#7 | |
|
Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Bende aynı vaziyetteydim. Sonunda dedimki olmayacak böyle. Girelim bu işe dedim. msj ıma 1 kaç saat içerisinde cevap yazdı. Seiko Snd451 saat aldım. Ödemeyi yaptım. Bi kaç saat öncede kargoyu ne zaman yapıcağını filan yazdım. Forum sağolsun çok yardımcı oldu. Pokemonyunun ününü duydum bi saatte ben aldım. Hayırlısı ile gelir inşallah. Geldiğinde yeniden haber vericem. İyibey foruma teşekkürler. Sayenizde titanyum bi saatim olacak Sağ salim gelir inşallah. Bu mesaj en son " 07-10-2007 " tarihinde saat 06:21 AM itibariyle ealtin85 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|