![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
lütfen acil bilgi verin!!!
arkadaslar ben internet üzerinden ebayı kullanarak alışveriş yapmak istiyorum.ama kuşkularım var.seiko snl029p1 saati almayı düsünüyorum.saat 600 dolar civarlarında.sıkıntı olusturan nokta saatin 100 dolardan fazla olması.gümrükle filan ugrasmak ıstemıyorum.forumda okuduklarıma gore saatler gumruge takılmadan gecer dıyorlar.ama bazı arkadaslarda 100 doların altında olması gerek dıyorlar.acıkcası ıkılemde kaldım.yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum.simdiden cok tesekkur ederım.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Forumu Okuyun!
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
selam
Arkadaş haklı.Aynı sorunlar için forumda onlarca topic açılıyor herkes aynı şeyleri soruyor.biraz forumda araştırma yapsanız bu sorunuza cevap bulabileceksiniz.
bu arada sizin sorunuza gelince satıcıya söleyin ve istediğiniz saati 100dolar altında göstersin.bu bir çözüm olabilir.diğer satıcılarda bunu yapıyor..
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
|
evet arkadaşlar haklı.satıcıyla görüşüp fiyatı düşük göstertebilirsen bir sorun olmaz.genelde forumda adı geçen satıcılar bunu yapıyorlar,sana yardımcı olurlar...
almayı düşündüğün bir satıcı varsa da yazarsan bu konudaki tecrübelerden yararlanabilirsin.
|
|
|
#6 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
sayenizde biilgi edindim arkadaslar.hem fiyatı dusuk gosterıp hem de hediye olarak yollanırsa bır sorun cıkmaz sanırım.cok sagolun...
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|