![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
|
arkadaşlar 18.05 tarihinde pokemnoyudan saat kazandım ve 21.05 de ödeme yaptım.bana hiçbie şekilde shipping bilgisi vermedi.ben de 25.05 de mesaj attım kargo bilgisini öğrenmek için.bana 22.05 de ürünü kargoya verdiğini bildirdi ama tracking number vermedi.
tekrar tekrar pokemonyu ya tracking number için mesaj atıp kızdırmak istemiyorum. sizce bu normal bi durum mu?mesaj atmalımıyım ya da birz daha beklim mi? Bu mesaj en son " 05-28-2007 " tarihinde saat 10:55 PM itibariyle pleure tarafından düzenlenmiştir.... Neden: mod arkadaşlar pardon sanırım konuyu yanlış yere açtım |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
bence bekle sorun olmaz...hatta sen beklerken urunlerin bile gelebilir...mesaj bile atmana gerek yok ama icim rahat olmuycak diyosan at gitsin ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
|
bu pokemonyudan ilk alışverişim o yüzden bir sorun mu var acaba diye merak içindeyim.ama birkaç gün beklemek en iyisi galiba.
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
hiçbir sorun olmaz.Tracking numaramıda gönderebilirmisin diye sor.muhakkak gönderir.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Kallavi Üye
|
Alıntı:
neyse o kadar problem olmaz o galiba orjinalliği yeter seiko sna141. mükemmel bir saat herkese tavsiye ederim. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
hayirli olsun... zaten aciklamalarda no box diye yazar... ama en sonda![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
selam
Kaç günde geldi elinize ve nerde ikamet ediyorsunuz acaba? kendimde alıcam bir tane saat de o yüzden mukayese için soruyorum..
Bu arada hayırlısı olsun...güle güle kullanın..
|
|
|
#8 |
|
Kallavi Üye
|
sna141
gönderdiğini bildirdiği tarihten 8 gün sonra elime ulaştı.
sna141 mükemmel bir saat.şiddetle tavsiye ederim yani. KTÜ/TRABZON dayım su anda adresim bu ve en geç gelen ürünüm ilk aldğım ürün oldu.vaio laptop case.Çin'den 10 günde geldi. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|