![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
casio protrek alan var mı?
Merhaba Arkadaşlar ben de foruma yeni üye oldum fakat bazı sorularım var.( her ebayden ilk alış veriş yapacak biri gibi
) Ben sitede süper uygun fiyata casio protrek saatler görüyorum ve şaşırıyorum.Tabi ki pokemonyu satıyor bu saati.Peki daha önce bu saatten alan var mı?Bazı başlıkları okuduğumda arkadaşımızın biri almış ama barometresi arızalı felan çıkmış. Alıp da saatin herşeyi ile çalıştığını söleyen arkadaşlarımızın cevaplarını ve yardımlarını bekliyorum.![]() saatin linki bu: http://cgi.ebay.com/CASIO-PROTREK-TO...QQcmdZViewItem |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Merhaba ben daha önce pokemonyudan herşey dahil 150 dolara kapatmıştım ürün yaklaşık15-16 gün gibi bi sürede elime geçti kendi kutusunda açılmamış bi şekilde ancak kullanmak için diil satmak için getirmiştim o yüzden barometresinin çalışıp çalışmadığını bilmiyorum ancak şöyle bişey vardı bi deneme yaptm ben süleymaniyede yükseklikölçeri(Altimeter) yi çalıştırdım ama sıfır olarak gösterdi deniz seviyesinden yaklaşık 30 metre yüksekteydi böyle bi problemi oldu başka herhangi bişeyini görmedim iyi günler...
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
selam
Cevabınız için teşekkürler.Peki bu saat hakkında ne düşünüyorsunuz?Siyah Titanyum olması hakkında.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
selam
Başka bir fikri olan yok mu?
|
|
|
#5 | |
|
Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
selam
Aynen birader sorma ben de denkleştircem memlekete gidince !!!
|
|
|
#7 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
ben de aldım ama sonra sattım..alan kişi memnundu ama ben hiç bakmadım..alırsan titanyumunu al mutlaka
Alıntı:
|
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|