![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
Sizin sayenizde Saatlerim geldi.
Ürünün Alındıgı Kişi: Premierworld
Alınan Ürün: SEIKO WATCH SNN 023 Sipariş Tarihi: 26 Nisan 2007 Eline Geçiş Tarihi: 8 Mayıs 2007 Hangi Yolla Aldıgı: Postacı Kardeş İhale Sonucu :73 $ Kargo Ücreti:22$ Ürünün Alındıgı Kişi: pokemonyu Alınan Ürün: SEIKO TITANIUM CHRONOGRAPH 100M GOLD/TI WATCH SND451 Sipariş Tarihi: 25 Nisan 2007 Eline Geçiş Tarihi: 8 Mayıs 2007 Hangi Yolla Aldıgı: Postacı Kardeş İhale Sonucu :134.52 $ Kargo Ücreti:22$ Saatler iyi muhafaza edilmiş içi köpük dolu küçük bir koli yapılmış. Kolinin üzeri gift olarak işaretli ve fiyatıda dedikleri gibi biri 36 usd diğeri 80 usd yazılmış.Zaten bu satıcıları anlatmaya gerek yok sanırım. Bunlar ebay dan aldığım ilk ürünlerdi ve beni çok mutlu etti. (sanki bedavaya aldım neden bu kadar sevindiysem) Ama bir gerçek varki bu forum sitesi olmasa ve tecrübelerini anlatan sizler olmasanız bu işlemi yapamazdım. Hepinize teşekkür ederim. BİLGİ PAYLAŞTIKÇA GÜZELDİR . |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Güle güle kullanın Saygılar
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Teşekkür ederim, darısı tüm ürünlerini bekleyenlerin başına. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
Sizin adınıza sevindim, iyi günlerde kullanın benimde arka arkaya sipariş verdiğim 3 posta var hafif hepsi de umarım takılmaz
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Süper Moderatör
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
Güle güle kullanın.
|
|
|
#6 |
|
Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
Hayırlısıyla güle güle kullan.Benimde bu ay hdd borcum var kredi kartına onu ödeyip bir saat almayı planlıyorum
. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
iyi günlerde kullan dostum...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
arkadasim o zman bi tavsiyede buluniyim. keske saatlerin ikisinide ayni saticidan alsaymissin 16 $ karin olurdu..
hadi bakalim zaten ilk alisverislerde para muhim olmuyo..![]() |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Aşmış Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Saatler hayırlı olsun.İyi bir dalgıç saati bulursam bi tane de ben almayı düşünüyorum.
Alıntı:
Kesin konuşmuş gibi olmayayım ama eğer küçük paketse takılmaz.Geçen hafta beklediğim 5 paket aynı anda geldi şaşırdım. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
hayırlı olsun güle güle kullanın...
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|