Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Saat
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 01-24-2007, 06:55 PM   #1
ibrahimay
Taze Üye

Giriş: Dec 2006
Ünü: ibrahimay is on a distinguished road

tek kargoda en fazla ne kadar saat gelebilir..??

merhaba arkadaslar.. ben şimdiye kadar hep ikişer ikişer alıyodum ama 3 veya 4 alsak bi sorun olur mu ki gümrükle alakalı.. yani bi kutunun içinde 3 veya 4 tane saat olması gümrükte sıkıntı yaparmı... daha önce hiç bi kutuda yani aynı kargoda 3 veya daha fazla getiren varmı..
şimdiden teşekkürler..(konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın..)
ibrahimay is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-25-2007, 01:01 PM   #2
jokerrr
Kallavi Üye

jokerrr kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2007
Ünü: jokerrr is on a distinguished road

arkadasım ben ebaydan 5 tane seio saat aldım hiç bi sorunla karşılaşmadım.ama az önce forumları okuduğumda 2 tane saat alan bazı kişilerin paketlerının kargoya takıldıgını okudum.bu bırazda gumruk memurunun ınsafına ve senın sansına kalmıs bişe galıba.ama ben yıne saat almaya devam edeceğim.saatler kesınlıkle orjınal ve harıka.tavsıye ederım.
jokerrr is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-28-2007, 02:31 AM   #3
ibrahimay
Taze Üye

Alıntı:
jokerrr tafarından gönderildi
arkadasım ben ebaydan 5 tane seio saat aldım hiç bi sorunla karşılaşmadım.ama az önce forumları okuduğumda 2 tane saat alan bazı kişilerin paketlerının kargoya takıldıgını okudum.bu bırazda gumruk memurunun ınsafına ve senın sansına kalmıs bişe galıba.ama ben yıne saat almaya devam edeceğim.saatler kesınlıkle orjınal ve harıka.tavsıye ederım.
senin aldığın 5 saat de aynı kargoda mı geldi.. yani aynı kutunun içindemiydi...
ibrahimay is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-28-2007, 04:21 PM   #4
jokerrr
Kallavi Üye

evet 5 ide aynı kutuda geldi.ingilizce kullanma klavuzları ıle bırlıkte.ben premierworld adlı satıcıdan alıyorum saatleri.kutunun üzerine kendısı 'gift(hediye)' olarak işaretlıyor ve değerini düşük gösteriyor.gümrükte bi sorun yaşamadım şu ana kadar.

Bu mesaj en son " 01-28-2007 " tarihinde saat 04:24 PM itibariyle jokerrr tarafından düzenlenmiştir....
Eski 02-01-2007, 01:05 AM   #5
ibrahimay
Taze Üye

Alıntı:
jokerrr tafarından gönderildi
evet 5 ide aynı kutuda geldi.ingilizce kullanma klavuzları ıle bırlıkte.ben premierworld adlı satıcıdan alıyorum saatleri.kutunun üzerine kendısı 'gift(hediye)' olarak işaretlıyor ve değerini düşük gösteriyor.gümrükte bi sorun yaşamadım şu ana kadar.
çok saol jokerrr kardes.. bu arada nerde oturuyosun.. yani ankaraysa aynı gümrüktür bende alabilirim onun için soruyorum..
ibrahimay is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-10-2007, 04:11 PM   #6
jokerrr
Kallavi Üye

ben trazbonda oturuyorum.ayrıca 3+3 saat daha geldi.hemde postacı iki kutuyuda aynı gün getirdi.bi sorun çıkmadı.inşallah çıkmazda.
Eski 02-21-2007, 05:35 PM   #7
merdumgiriz
Taze Üye

Giriş: Feb 2007
Ünü: merdumgiriz is on a distinguished road

Birşey sorucam jokerrr mesela 5 tane saat getirttim demişsin.O 5 saate toplam ne kadar kargo ücreti verdin?
merdumgiriz is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-22-2007, 09:31 PM   #8
jokerrr
Kallavi Üye

ben saatleri genelde premierworld adlı satıcıdan alıyorum.ilk saat 22$ daha sonra alınan her ilave saat 8$.ben aldığım 5 saate toplam 22+8+8+8+8=54$ verdim.seiko saat konusunda başka bilmediğiniz soru varsa yardımcı olurum.
Eski 02-22-2007, 09:48 PM   #9
Woot
Kallavi Üye

Woot kullanıcısının avatarı

Ünü: Woot is on a distinguished road

Arada istisnalar olabilir ama aynı tarzda veya aynı üründen 2 adeti geçmeyin.
Woot is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-22-2007, 10:28 PM   #10
jokerrr
Kallavi Üye

satıcı zaten bu kargo bilgilerini belirtiyor.ben premierworld için konuştum.aynı şekılde pokemonyu adlı satıcıda aynı şeyi yapıyor.genelde ilk saatten sonrakı her ılave saat daha uygun fiyata gelir.
jokerrr is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık