![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
Trias Germany LUXURY MENS WATCH G46 bilgisi olan var mı?
Merhabalar arkadaşlar linkteki saati çok beğendim ve internette markanın kendi sitesi de dahil olmak üzere yaptığım araştırmada ebay haricinde başka hiçbir yerde bu saatteen bulamadım(iki satıcıda don-delmino ve lucky-tp kanımca aynı şahıs.) .Satıcının feedbacki çok iyi ama yine de şüphelerimi gideremedim.Girdiğim açık arttırmayı kazanamayınca ikinci teklif(second offer) olarak hemen al seçeneği geldi.Bu şekilde almanın herhangi bir sakıncası var mı? Ayrıca bu satıcılar veya ürün hakkında herhangi bir bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.Teşekkürler...
LİNK Bu mesaj en son " 01-22-2007 " tarihinde saat 09:26 PM itibariyle adams tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Yardımcı olmayı çok isterdim ama maalesef bi bilgim yok bu konuda..
Ama şunu da söylemeden geçemiyeceğim, zevkli biryimişsin gerçekten; saat çok hoşuma gitti benim de Hatta belki ben de alırım ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
benim de bir bilgim yok ama saat gerçekten çok güzel,tebrik ederim seni
satıcıyı ben de ekledim listeme bilen arkadaşlar açıklama yaparsa benim de almak istediğim ürünler var. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
arkadaşlar, ürün almak istiyor ancak şüpheleniyor veya cesaret edemiyorsanız, sizin yerinize istediğiniz fiyattan alabilirim, bilgilerinize...
Alıntı:
|
|
|
|
#5 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
AB'ye üye olmamamız işe yaramış
ama akrgosu biraz fazla geldi..ayrıca satıi fiyatı 549 dolar diyor..bu kadar pahalıysa sitesi veya bilgi olmalı nette mutlaka..Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|