Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Saat
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 01-14-2007, 09:01 PM   #1
TURADESIGN
Aşmış Üye

TURADESIGN kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2006
Ünü: TURADESIGN is on a distinguished road

Fossil Erkek Saati

beyondwatches ADLI SATICI
http://stores.ebay.com/Beyondwatches
TAVSIYE EDILIR
TURADESIGN is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-14-2007, 10:58 PM   #2
eflatun
Üye ül-Zebellah

eflatun kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2006
Ünü: eflatun is on a distinguished road

Bir Diesel saat alacağım zaman bu satıcıyı ciddi bir izlemeye almıştım. Mükemmel bir satıcı ama gel gelelim açık artırma mantığına kapalı. Mağazadan sabit bedelle satış tekniğini benimsemiş. Kırk yılda bir açık artırmaya ürün koyuyor. Zaten ben de Diesel'i başkasından almıştım o zaman. Ancak hemen al seçeneği ile alınması durumunda süper bir satıcıya benziyor.
Eski 01-15-2007, 09:13 AM   #3
TURADESIGN
Aşmış Üye

Smile Hediye Zamani Gelince Deneyimler Artiyor

Yani Yilbasi , Bayram ,yasgunu Derken Ben Kardesimin Esine Burdan Aldim , Ama Babamada Almistim O Saatcide Iyi Idi Kapanmis , Ben 2. Dukkanimin Adina Daha Cok Aliyorum Eger Gozlukcu Araniyorsa Mukemmel Bir Dukkan Onerebilirim ( 2. Dukkan Dedim Cunku Feedbaclerime Bakip Atiyor Demesinler Diye Ama Sanirim Saat Burdadir )
TURADESIGN is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-15-2007, 10:19 PM   #4
ibayci
Kallavi Üye

Giriş: Aug 2006
Ünü: ibayci is on a distinguished road

gozlük için link verirmisiniz.
ibayci is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-17-2007, 08:54 AM   #5
TURADESIGN
Aşmış Üye

ben chanel gozluk aldim

http://stores.ebay.com/Eyewear-Boutique
TURADESIGN is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-17-2007, 11:59 PM   #6
baha06
Üye

Ünü: baha06 is on a distinguished road

Alıntı:
eflatun tafarından gönderildi
Bir Diesel saat alacağım zaman bu satıcıyı ciddi bir izlemeye almıştım. Mükemmel bir satıcı ama gel gelelim açık artırma mantığına kapalı. Mağazadan sabit bedelle satış tekniğini benimsemiş. Kırk yılda bir açık artırmaya ürün koyuyor. Zaten ben de Diesel'i başkasından almıştım o zaman. Ancak hemen al seçeneği ile alınması durumunda süper bir satıcıya benziyor.
sen diesel saati kimden aldın yada tavsiye edebileceğin bir satıcı var mı teşekkürler
baha06 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-18-2007, 09:21 AM   #7
eflatun
Üye ül-Zebellah

eflatun kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2006
Ünü: eflatun is on a distinguished road

Ben çok çok ucuza denk geldiği için sadece 19 işlemi olan bir kişisel satıcıdan almıştım. Kırk yılda bir ürün satıyormuş bana da bu denk geldi.

Yani önerilebilecek bir durumu yok. Çünkü oturaklı bir satıcı değil, zaten doğru dürüst ürünü de yok. Zaten benim için bir riskti. Zira satıcı tam bir satıcı olmadığı için epey zor oldu anlaşma. Benden sadece 6 dolar ulaşım bedeli istedi ki bu Amerika içi de aynıydı. Adama Türkiye'nin epey uzak olduğunu anlatmak da zaman aldı. 12 dolar yolladım artık, iyi birşey yap diye gene kalkmış sarı zarflara koymuş, bedeli de anlamsız bir biçimde yüksek göstermiş. Neyse ki başım ağrımadı.

Ancak çok iyi satıcılar var. Ama bu tür satıcılar da ürünleri hep hemen al ile listeliyorlar. Çok avantajlı olmayabiliyor.

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık