![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
Sizce sna061'e en fazla kaç vermeliyim?
Arkadaşlar biliyorum yeri değil ama konuyu kapamayın lütfen ve yardımcı olun.Seiko sna061 almak istiyorum bu saatin buradaki fiyatını, yurtdışı fiyatını, alırsam en fazla kaç vermem gerektiğini sormak istiyorum?Ve bunu kimden alayım? Teşekkürler
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
150-200 $ arasında alabilirsin herhalde kimden aldığının pek önemi yok bence ama pokemonyu var premierworld var bu satıcılara bakmanı tavsiye ederim.. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
bu saati 120 $ civarı alabilirsiniz.hatta takip ederseniz daha uygun fiyatada alabilirsiniz.premierworld ve pokemonyu tavsiye edilen satıcılardır.ancak bu satıcılar bu saatlerden sürekli satmazlar.adını hatırlayamadığım hong-kong dan satış yapan bir satıcı bu ürünü sürekli satıyor.feedback ide iyi.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
yardımlarınız için teşekkür ederim artık en uygununu bulacam inşallah
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
scalas54
saati aldınmı aldıysan kimden kaça aldın bende bu saati almayo düşünüyorum? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
Ama size şunuda söyleyeyim.aynı saat gittigidiyorda satılıyor.satıcının bir tanesi hemen al 350 den satıyor.diğer bir satıcı 1 ytl den başlatmış.bitmesine 4 gün var.ben ce 1 ytl den açık artırmaya çıkan saatı takip edin iyi bir fiyata alabilirsiniz.sonuçta orda satış yapan satıcıların çoğu saatleri ebaydan alıyor.bilginize.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|